Jolie multikulturális ünnepre készül

Vágólapra másolva!
Angelina Jolie amerikai színésznő egy nemrég készült interjúban elmondta: igyekszik multikulturális eseménnyé tenni a közelgő hálaadást, annak ellenére, hogy egyáltalán nem tud főzni.
Vágólapra másolva!

Angelina Jolie amerikai színésznő, a nálunk is hamarosan bemutatásra kerülő Beowulf című film egyik főszereplője egy nemrég készült interjúban elmondta: ő és kedvese, Brad Pitt igyekeznek multikulturális ünneppé tenni a közelgő hálaadást. Mindketten azt szeretnék ugyanis, ha a gyerekeik - akik különböző országokban születtek - nem veszítenék el a gyökereiket.

"Természetesen megünnepeljük a hálaadást és a karácsonyt, de fontosnak tartjuk, hogy a többi kultúra fontos eseményeit is megismertessük a gyerekekkel" - nyilatkozta Jolie. "A fiúknak, akik Ázsiában születtek, rendezünk holdünnepet, de a kwanzaa-t is megtartjuk, ami egy jellegzetesen afrikai ünnep."

Az Oscar-díjas színésznő azt is elmondta, ő maga nem "konyhatündér", úgyhogy az ünnepi előkészületekbe is igyekszik bevonni a családját is.

"Nem hiszem, hogy bárki azt szeretné, én készítsem el a hálaadás napi vacsorát, elég tehetségtelen szakács vagyok ugyanis" - árulta el Jolie. "Azt hiszem, mindannyian belekontárkodunk majd egy kicsit a főzésbe."