Gisele Bündchen nem dolgozik dollárért

Vágólapra másolva!
Gisele Bündchen brazil származású topmodell kijelentette: nem hajlandó amerikai dollárért dolgozni, mert nem tartja elég megbízhatónak az Egyesült Államok gazdasági helyzetét - ezért csak olyan céggel lép szerződésbe, kik euróban utalják át neki a fizetését.
Vágólapra másolva!

Gisele Bündchen brazil származású modell, több világcég reklámarca nemrég kijelentette: nem hajlandó olyan szerződést aláírni, amelyben amerikai dollárt jelölnek meg valutaként - a 27 éves modell ugyanis nem tartja elég stabilnak az Egyesült Államok gazdasági helyzetét.

"Gisele sokkal jobban bízik az euró értékállóságában, ezért csak olyan szerződéseket köt ezentúl, amelyekben euróban számolnak" - mondta egy brazil napilapnak a modell testvére és egyben menedzsere, Patricia. " A következő két nagyobb munkáért már euróban kapja majd a fizetését."

Bündchen tudatossága az elmúlt években meglehetősen értékállónak bizonyult: felkerült a Forbes magazin minden idők legsikeresebb modelljeit összegyűjtő listájára - a modell a tavalyi évben összesen 15 millió fontot (közel hatmilliárd forintot) keresett különböző reklámszerződéseivel és a divatbemutatókon való részvételével.