Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold belép a Mérleg csillagjegybe. Kissé határozatlanok lehetünk, ez leginkább a döntési helyzetekben nyilvánulhat meg.
Vágólapra másolva!

A Hold belép a Mérleg csillagjegybe. Figyeljünk arra, hogy a napi 2,5-3 liter folyadékot elfogyasszuk, hiszen nagy szükségünk van az vízre. Veséink érzékenyebbek, ezért is fontos a folyadékfogyasztás. A krónikus hólyaghurut sokkal erőteljesebben nyilvánul meg ma, ha már nagyon kellemetlen, akkor válasszuk az antibiotikumos kezelést. A sok folyadék azonban néha önmagában is megoldja a gondot.

Ma hangulatunk nyitott és barátságos lehet, vágyunk arra, hogy új ismeretségeket köthessünk. Kedvünk van ahhoz is, hogy szépen felöltözzünk: ha új ruhát szeretnénk magunknak venni, akkor ma kellene felkerekednünk nézelődni egy kicsit.

Kissé határozatlanok lehetünk, ez leginkább a döntési helyzetekben nyilvánulhat meg. Sokkal tanácstalanabbak vagyunk, ha komolyan állást kellene foglalnunk egy-egy kérdésben. Megtehetjük, hogy máskorra halasztjuk az olyan döntéseket, amelyek jelentősen befolyásolhatják a jövőnket. Adjunk magunknak több időt a fontolgatásra!