Szerelmi horoszkóp november 8-tól 14-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Egy ideje tudod már, hogy a párkapcsolatok minőségét a hétköznapok határozhatják meg. Éppen ezért nagyon szívesen elviszed kedvesedet szórakozni, és ő tökéletesen rá tud hangolódni az örömteli élményekre. Ha egyedül vagy, akkor a napokban több alkalmad is lesz új szerelmi kapcsolat kialakítására. Fontos, hogy a kapcsolat elején ne láss bele többet a friss ismeretségbe, mint amiről szól. Élvezd ki a könnyed flört minden egyes percét!

Bika (április 21. - május 20.)
Úgy érezheted, hogy túl sok munka hárul rád a munkahelyeden és otthon is rengeteg a tennivalód. Mindez nem segíti elő, hogy elengedetten és könnyed hangulatban legyél együtt kedveseddel, mert túlságosan gondterhelt vagy. Ráadásul, ha úgy érzed, hogy nem ért meg és nem segít neked, akkor kifejezetten sértődött hangulatba kerülhetsz. Nagyon sokat jelenthet az őszinteség, hiszen ha hajlandó vagy megbeszélni a gondjaidat kedveseddel, akkor megmutathatja, hogy melletted áll.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Általában többet jelent neked egy jó beszélgetés, mint egy fergetegesen szenvedélyes éjszaka, hiszen sokszor nem tudsz mit kezdeni a túlságosan forró érzelmekkel. A napokban azonban minden temperamentumodat beleadod a szerelmi életedbe, aminek kedvesed nagyon örül. Így kapcsolatotok egészen megújulhat. Bár előfordulhat néhány vitás helyzet is, amikor szükségetek lesz a kompromisszumkészségetekre!

Rák (június 22. - július 22.)
Igaz rád, hogy a hangulataid gyakrabban és szélsőségesebben váltakoznak, mint másoknak. Ehhez kedvesed hozzászokott már, azonban neki is sok lehet az érzékenység, amellyel a napokban a világ felé fordulsz. Előfordulhat, hogy lépten-nyomon elérzékenyülsz, és valójában arra vágysz, hogy érzelmi védettséget találj kedvesednél: azt szeretnéd, hogy a tenyerén hordozzon. Ügyelj arra, hogy ne zúdítsd a nyakába minden problémádat egyszerre!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Szeretsz az élet napos oldalán sétálni, ez mostanában még inkább megfigyelhető. Gyakran mennél szórakozni, ráadásul igényes, nívós helyekre, amelyek igazi élményt kínálnak neked. Mindezt megosztanád kedveseddel is, azonban nem túlságosan érdeklődik a kedvteléseid iránt. Nem hozza lázba egy átmulatott éjszaka lehetősége, sokkal inkább maradna otthon.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Mostanában egy kis magányra vágynál, talán túl sok neked a kedvesed ragaszkodása. Nem csoda, hogy folyton veled szeretne lenni, hiszen szinte sugárzik belőled a vonzerő. Felmerülhet a féltékenység is a kapcsolatotokban, szerelmed kincsnek tekint téged, és a legszívesebben egész nap őrizne. A legjobb, ha elmondod neki, hogy csakis ő számít neked, és kizárólagos kapcsolatra vágysz - vele. Így helyreállhat a bizalom közöttetek.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Mostanában nem mindig tudod, hogy mit is várnál el szerelmedtől, és abban is bizonytalan lehetsz, hogy mi okozna számodra igazi boldogságot. Ahhoz, hogy mindezt tisztázd magadban, egy kis szabadságra lenne szükséged, fontos, hogy legalább egy fél napot vagy néhány órát a saját gondolataidra szánhass. Mondd el kedvesednek, hogy változatlanul fontos neked, de most át kell gondolnod néhány dolgot.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Nagyon szenvedélyes ember vagy, talán ez az egyik legnagyobb vonzerőd. Felejthetetlenül érzéki élményeket vagy képes adni kedvesednek - olyan pillanatokat, amelyek felülmúlhatatlanok. A napokban igaz lehet, hogy sokkal vidámabbá válik hangulatod, igaz lehet az is, hogy jókedvet, kellemes hangulatot viszel a kapcsolatodba. Ugyanakkor nagyon jó ötleteid adódhatnak arra vonatkozóan, hogy miként tehetnéd még jobbá szerelmi életedet!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nem nagyon tudsz ellenállni a kínálkozó új szerelmi lehetőségeknek, hiszen a szerelmi kalandok a felfedezés élményét jelentik számodra, te pedig nagyon kíváncsi ember vagy! A napokban nagy kísértéseknek leszel kitéve, és minden azon múlik, hogy mennyire érzed unalmasnak, laposnak állandó kapcsolatodat. Ha már nagyon unatkozol, akkor megvan az esélye annak, hogy titkos viszonyba bonyolódsz.

Bak (december 22. - január 20.)
Megbízhatóan szeretnél jelen lenni a szerelmi életedben, az egyéjszakás kalandok világa nem neked való. Azonban benned is van egyfajta kíváncsiság, és ha kapsz egy vonzó szerelmi ajánlatot, akkor megmozdul a fantáziád. Ez történik a napokban is, ám nagyon hűséges ember vagy, nem valószínű, hogy félrelépsz. A lehetőség azonban felkavarhat, és ettől feszültebb lehetsz. Próbáld meg izgalmasabbá tenni a párkapcsolatodat!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
A napokban annyira vonzó lehetsz, hogy elég kitenned a lábadat az utcára, és a legkülönfélébb helyzetekben érnek utol a bókok. Ha van állandó partnered, és elégedett vagy a kapcsolatodban, akkor próbáld meg ellensúlyozni a saját csáberődet. Öltözz kevésbé feltűnően, sőt a teljesen egyszerű stílus lehet a legjobb. Ha viszont új kapcsolatot keresel, akkor használd ki a lehetőséget!

Halak (február 20. - március 20.)
Kíváncsivá válhatsz a szerelmi életedben, úgy érezheted, hogy egy új kaland felpezsdítené az életedet. Jöhet is néhány alkalom a napokban arra, hogy egy izgalmas és színes szerelmi viszonyba kezdj. Ám nem biztos, hogy mindez célszerű, hiszen fenekestül felfordulhat az egész életed. Ha jól belegondolsz, akkor úgy gondolhatod, hogy mindez nem éri meg. Ha fel is vállalod az új viszonyt, akkor egyelőre kezeld nagyon diszkréten!