Heti horoszkóp november 12-től 18-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Kissé figyelmetlenebbé válhatsz, jobban kellene koncentrálnod, ha pontos munkát akarsz kiadni a kezedből. A magánéletedben igaz lehet, hogy elég nagy elvárásokat támasztasz családtagjaiddal szemben, és ha kiderül, hogy korántsem tökéletesek, akkor csalódottá válhatsz. Emellett benne van a levegőben a félreértések lehetősége, ez is konfliktusforrás.

Bika (április 21. - május 20.)
Eredményesen dolgozol, ráadásul nagyon sokat. Fontos, hogy te magad is légy tudatában annak, hogy értékes munkaerő vagy! A magánéletedben lényeges lehet, hogy némi kompromisszumkészséget mutass családtagjaid felé. Igaz lehet, hogy túlságosan is makacs vagy, ez nem segíti elő, hogy harmonikus légkör uralkodhasson otthonodban.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Most végre hasznosíthatod, hogy mindig naprakész és jól informált vagy! Nagyon eseménydús napokra számíthatsz a munkahelyeden. A magánéletedben fontos lehet, hogy segítséget kapj az otthoni munkákhoz. Bármilyen apró feladatot vesznek le a válladról családtagjaid, már a gesztusnak is örülsz. A lényeg, hogy ne érezd magad egyedül!

Rák (június 22. - július 22.)
Rengeteg jó ötleted lehet arra vonatkozóan, hogy miként tehetnéd sokkal hatékonyabbá a saját munkádat, de folyamatosan azt tapasztalod, hogy megpróbálnak belekényszeríteni az unalmas, ám jól bevált robotba. Magánéletedben rendkívül játékossá válhatsz, nagyon izgalmas, közös programokat oszthatsz meg a gyermekeiddel.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Már reggel fáradtan ébredhetsz, és előfordulhat, hogy nagyon morcosan mész be a munkahelyedre. Ez nem segíti elő a hatékony csapatmunkát! A magánéletedben rendkívül fantáziadúsan szórakoztatod családtagjaidat. Különösen akkor veszed ennek hasznát, ha gyermekeiddel játszol, hiszen nagyon kreatívan találsz ki új, közös elfoglaltságokat.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Kissé elégedetlen lehetsz a munkahelyeden, hiszen kevesled a fizetésedet. Arra is hajlandó lennél, hogy többet dolgozz, ha ez magasabb jövedelemmel járna. A magánéletedben lehetőséged lesz arra, hogy meghitt légkört teremts otthon, így lelkileg is sokkal közelebb kerülhettek egymáshoz családtagjaiddal. Mindezt egy kis figyelmességgel még jobban elősegítheted.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Ügyelj a napokban arra, hogy átgondoltan és kicsit lassabb dolgozz. Nagyon felgyorsulsz, ám ez magában rejti a hibalehetőséget! A magánéletedben pezsgő napokra számíthatsz, több alkalmad is lesz arra, hogy találkozz a barátaiddal. Ügyelj arra, hogy milyen stílusban beszélsz velük, hiszen kritikussá, sőt cinikussá válhatsz, és ez nem tesz jót a kapcsolataidnak!

Skorpió (október 23. - november 21.)
A napokban nem nagyon örülsz, hogy csapatban kell dolgoznod, szívesebben tennéd a dolgodat egyedül. A magánéletedben nagyon örülsz egy kis szabadságnak, amelyet szívesen osztasz meg családtagjaiddal. Jól teszed, ha kiveszel néhány napot, és elviszed a családodat egy kisebb kirándulásra. Nagyon önfeledten tudtok egymásnak örülni.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Tudod, hogy mit kell tenned annak érdekében, hogy jó benyomást tegyél munkatársaidra, feletteseidre. Ennek köszönhetően nagy népszerűségre tehetsz szert. A magánéletedben gondoskodsz arról, hogy családtagjaidnak izgalmas legyen az élete. Minden napra jut egy olyan program, amely felpezsdíti a hétköznapjaitokat.

Bak (december 22. - január 20.)
Ha elmerülsz a munkádban, akkor teljes lényeddel a feladataidra koncentrálsz. Így érthető, ha nem örülsz annak, ha megzavarnak. A magánéletedben fontos lehet, hogy egy kicsit elvonulhass a világtól. Ha nem nyílik alkalmad arra, hogy kipihend magad, akkor nagyon feszültté válhatsz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Rokonszenvesen viselkedsz munkatársaiddal, s éppen ezért segítséget is kapsz tőlük, ha elúszol a munkával! A magánéletedben nagyon szívesen beszélsz az érzelmeidről, különösen párkapcsolatod válhat jelentőségteljessé. Fontos lehet, hogy legyen néhány estétek pároddal, amit csak kettesben tölthettek el! Menjetek el egy romantikus helyre vacsorázni!

Halak (február 20. - március 20.)
Munkatársaid számítanak a segítségedre, és az a jó hozzáállás, ha megőrzöd a derűdet, kimutatod, hogy szívesen segítesz nekik! A magánéletedben kicsit makacsabbá válhatsz, és nehezebben fogadod el párod, gyermekeid a tiédtől eltérő véleményét. Mindkét részről nagyobb szükség lesz a kompromisszumra. Így megőrizhetitek a családi békét!