Kirúgta a barátnője Harry herceget

Vágólapra másolva!
Szakított a barátnője, Chelsy Davy az angol királyi család tagjával, Harry herceggel - az egyetemista azért döntött a kapcsolat befejezése mellett, mert nem bírta tovább elviselni Harry bulizós életmódját.
Vágólapra másolva!

Három évig tartó kapcsolat után szakított egymással Harry herceg, Károly brit trónörökös fia, és barátnője, Chelsy Davy. A egyetemista lány állítólag megelégelte, hogy Harry "úgy él, mint egy playboy", és minimális jelét sem mutatja annak, hogy hosszú távon tervezne a lánnyal.

"Chelsy már hetek óta gondolkodott a szakításon, de rengeteget sírt, mert igazán szerette Harryt" -árulta el a 22 éves lány egyik ismerőse a News of the World című brit lapnak. "De úgy érzi, már semmit nem jelent Harrynek, és teljesen kihűltek az érzelmei."

Davy barátai szerint Harry egyáltalán nem figyelt oda a szerelmére - a lány születésnapját sem ünnepelték együtt, mert a herceg inkább a rögbi világbajnokságra volt kíváncsi, ezért egyedül elutazott Párizsba.

"Chelsyt ez az egész helyzet nagyon bántja, ő teljes mértékig beleadott mindent ebbe a kapcsolatba, míg Harry semmit nem tett kettőjükért" - folytatta a zimbabwei születésű Davy ismerőse. "Chelsy Harry miatt költözött Angliába, de úgy érzi hibás döntést hozott."

A szemtanúk szerint a herceget egyáltalán nem rázta meg a szakítás: a hétvégét egy divatos londoni klubban töltötte, ahol nyíltan flörtölt több nővel, s egyet közülük kifejezetten "elárasztott a figyelmével".

A brit királyi család szóvivője nem kívánta kommentálni az eseményeket, egy másik uralkodóházi bennfentes azonban azt nyilatkozta: "éppen ideje volt a szakításnak, mert Harry így végre a katonai karrierjére és a jótékonysági munkájára tud koncentrálni".