Örökbe fogadná nevelt lányát Bob Geldof

Vágólapra másolva!
Örökbe szeretné fogadni volt felesége, Paula Yates és Michael Hutchence zenész közös lányát Bob Geldof ír zenész - Tiger Lilyt ugyanis szülei halála óta Geldof neveli.
Vágólapra másolva!

Bob Geldof 11 év után szeretné hivatalosan is örökbe fogadni néhai felesége, Paula Yates és az 1997-ben elhunyt Michael Hutchence zenész lányát, Heavenly Hiraani Tiger Lilyt, akit a szülei halála óta ő nevel.

"Igaz, hogy Bobnak az a legfontosabb, hogy a gyerek szerető családban nőjön fel, de elérkezettnek látja az időt, hogy hivatalosan is örökbe fogadja Tiger Lilyt. A nevét is megváltoztatná, Hutchence-ről Geldofra" - árulta el a Sydney Morning Herald című ausztrál lapnak az ír zenész testvére, Tina.

Tina Geldof azt is hozzátette, hogy a bátyja már megtette az első hivatalos lépéseket a kislány adoptálása érdekében, és a Hutchence családnak is írt egy levelet, amelyben arra kéri őket, hogy mondjanak le a gyerek gyámságáról.

Bob Geldof és Paula Yates 18 évig voltak házasok, kapcsolatukból három gyermek született - Fifi Trixibelle, Peaches Honeyblossom és Little Pixie. Miután Yates 1994-ben elhagyta a zenészt az INXS együttes frontemberéért, Michael Hutchence-ért, Geldof a bíróságon megszerezte a három gyerek felügyeleti jogát. Azóta többször felszólalt egyedülálló szülők, elsősorban az elvált apák jogaiért.

Forrás: [origo]

Tiger Lily (bal oldalon) féltestvéreivel, Fifi Trixibellel, Peaches Honeyblossommal és Little Pixie-vel



Yates és Hutchence közös gyermeke 1996-ban született, az INXS énekese egy évvel később öngyilkos lett, Yates pedig 2000-ben, kábítószer-túladagolásban halt meg.