Elveszítheti Zaharát Angelina Jolie

Vágólapra másolva!
Elveszítheti örökbefogadott lányát Angelina Jolie amerikai színésznő: kiderült ugyanis, hogy a kétéves Zahara szülei mégsem haltak meg, és most minden követ megmozgatnak azért, hogy visszakaphassák a gyereket.
Vágólapra másolva!

A legújabb hírek szerint elveszítheti a lányát, a kétéves, etióp származású Zaharát Angelina Jolie amerikai színésznő. Kiderült ugyanis, hogy a kislány szülei mégsem haltak meg - mint ahogyan azt korábban gondolták -, és most azért küzdenek, hogy újra magukhoz vehessék a gyereket, és visszatérhessenek vele Etiópiába.

Egy amerikai magazin, az In Touch kiderítette: Zahara egyáltalán nem AIDS-árva, mint ahogyan azt korábban állították, hanem az édesanyja és a nagymamája is él, és csak azért adták örökbe a gyereket, mert képtelenek lettek volna eltartani - ennek ellenére szerették volna tartani vele a kapcsolatot, most pedig azt állítják, félrevezették és kihasználták őket.

"Szeretném, ha a kislányom hazajönne és megismerkedne velünk, mert mi vagyunk az igazi családja" - mondta Zahara anyja, Mentewab Dawit Lebiso. "Azt ígérték, hogy bármikor beszélhetek vele, és meg is látogathatjuk egymást. De azóta, hogy Angelina Jolie elvitte, nem tudunk róla semmit."

A kislány családja azt állítja, soha nem írtak alá olyan papírt, amelyben lemondtak volna a gyerekről, és ha lenne elegendő pénzük, akkor készek lennének bármelyik bírósághoz elmenni, és visszaszerezni Zaharát. Az adoptálást intéző ügynökség vezetője azonban tanúkkal tudja bizonyítani, hogy a kislányt hivatalosan árvának nyilvánították.

Zahara nagyanyja, a 45 éves Almaz Elfneh szerint őt és családját "teljesen félrevezették és kihasználták". "Egyáltalán nem volt semmi élelmünk, nem tudtuk volna ellátni a kisbabát, ezért elvittem a helyi hatóságokhoz, hátha tudnak segíteni. Ott elvette tőlem egy férfi, és elvitte az ügynökséghez, aki az adoptálásokat intézte. Nekik már azt mondta, a gyerek árva, nincs senkije" - állítja Elfneh. "Nagyon hiányzik a kislány, és szeretnénk visszakapni őt."

"Senki nem kényszerítheti rá az örökbefogadó szülőket, hogy visszaadják a gyereket, vagy találkozzanak a vér szerinti szülőkkel. Ezt Zaharának kell eldöntenie, ha majd felnő" - mondta Dr. Tsegaye Berhe, az adoptálást intéző ügynökség vezetője.

Forrás: [origo]

Angelina Jolie és Brad Pitt, Shiloh-val, Zaharával és Pax Thiennel



Angelina Jolie hivatalosan még nem reagált a hírre, de a barátainak azt mondta: meg van győződve arról, hogy a nő valójában nem Zahara édesanyja, csak így próbálnak meg javítani egy kicsit a családjuk helyzetén.

"Angelina szerint a legfontosabb Zahara érdeke, és ha még igaz is, amit ezek az asszonyok állítanak, hatalmas trauma lenne, ha a kislányt kiszakítanák az eddigi életéből, és visszavinnék Afrikába" - árulta el az Oscar-díjas színésznő egyik ismerőse az In Touch magazinnak, majd hozzátette: "Brad és Angelina újabb örökbefogadott gyereket szeretnénk, és ez az eset nem akadályozza meg őket, hogy újra adoptáljanak."