Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold a mai napon belép a Halak csillagjegybe, este már érezhetjük a Hold - Szaturnusz szembenállás hatásait. Nyugtalanabbak leszünk, fáradtabbnak érezzük magunkat, de mégsem tudunk majd könnyen elaludni.
Vágólapra másolva!

A Hold a mai napon belép a Halak csillagjegybe. Vigyázzunk egy kicsit jobban a lábunkra - különösen a talpunk területére. Lényeges, hogy kényelmes lábbelit hordjunk, de sokat jelenthet közérzetünk szempontjából egy jó minőségű talpbetét is. Frissítően hathat ránk, ha a mai napon megyünk el talpmasszázsra.

Ma befolyásolhatóbbak és bizonytalanabbak leszünk, mint máskor. Ha fontos kérdésekben kell egyeztetnünk családtagjainkkal, akkor még ne foglaljunk állást. Fontos, hogy ne ígérjünk a mai napon felelőtlenül semmit. Ez különösen akkor lényeges, ha már előre tudjuk, hogy nem tudjuk betartani az ígéreteinket.

Este már érezhetjük a Hold - Szaturnusz szembenállás hatásait. Nyugtalanabbak leszünk, fáradtabbnak érezzük magunkat, de mégsem tudunk majd könnyen elaludni. Sokat segíthet, ha este, elalvás előtt veszünk egy nyugtató fürdőt, például levendula illattal, vagy kellemes zenét hallgatunk.