Karrierhoroszkóp november 19-től 25-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Rendkívül szerencsésen kezeled a kapcsolataidat a munkahelyeden, ez lehet a sikerednek a titka. Rájöhetsz, hogy főnököddel teljes egészében partnerek tudtok lenni a munkában, ez nagyon jót tesz a hatékonyságnak. Emellett nagyfokú önállóság jellemző rád, ami azt mutatja, hogy naprakész szaktudással rendelkezel. A fontos üzleti tárgyalásokat bonyolítsd le a napokban, hiszen könnyen és gyorsan kötsz jó megállapodásokat!

Bika (április 21. - május 20.)
Szinte egész nap emberfeletti erővel hajtasz, ráadásul képes vagy arra is, hogy nagyon gyorsan dolgozz. Meglepő, de nem érzed a fáradtságot - szinte kétszer annyi munkát vagy képes elvégezni, mint máskor. Az elért eredmények az önbizalmadnak is jót tesznek, sőt akadhatnak egészen újszerű ötleteid arra vonatkozóan, hogy miként tehetnéd még gördülékenyebbé az életedet. Az üzleti tárgyalások során számíts arra, hogy megszaporodnak a teendők!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Most nemcsak a jól végzett munka dicsősége lesz a tiéd, hanem az a boldogító tudat is, hogy kicsit több pénz üti majd a markodat, ha hatékonyan dolgozol. Elképzelhető, hogy kilátásba helyeznek számodra egy kis jutalmat. Nemcsak a pénznek örülsz, hanem annak is, hogy észreveszik, hogy jól dolgozol. Megnövekedhet a munkakedved is, hiszen a pozitív visszajelzés mindig segít abban, hogy visszanyerhesd a lelkesedésedet!

Rák (június 22. - július 22.)
A kreativitásod szinte szárnyal a napokban, sőt, olyan vagy, mint egy igazi kaméleon: bármilyen helyzethez képes vagy alkalmazkodni a munkahelyeden. Mindegy, hogy milyen természetű feladatokat kapsz, örömmel fogadod, hiszen kész vagy újat tanulni. Minden, amit most elsajátítasz, kibővíti az eszköztáradat, sokoldalú és hasznos tudásnak bizonyul. Vedd elő a rugalmasságodat és fogadd kíváncsian az új lehetőségeket!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Rendkívül kedves és gondoskodó hangulatban vagy, szívesen törődsz munkatársaid lelkével. Nagyon erőteljes érzelmi igényed van arra, hogy kicsit közelebb kerülhess azokhoz az emberekhez, akikkel jelentős időt töltesz együtt a munkahelyeden. Mivel figyelmes vagy, erre meg is van minden esélyed. Az üzleti tárgyalások során ügyelj arra, hogy ne a hangulataid irányítsák az aktuális hozzáállásodat. Ne a rokonszenv alapján osztályozd a tárgyalópartnereket!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Sokkal kommunikatívabb és nyitottabb hangulatban vagy, mint máskor. Arra is számíthatsz, hogy érdekes embereket ismerhetsz meg a munkád során, ami örömmel tölt el. Kibővülhet a szellemi horizontod, és rengeteg új ismerettel lehetsz gazdagabb. Az üzlet során igyekezz rugalmasan hozzáállni az új lehetőségekhez, hiszen anyagi haszonnal is járhat számodra, ha kipróbálod a szárnyaidat néhány új területen is.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Minőségi munkát teszel le az asztalra, és ennek anyagi eredménye is kell, hogy legyen. Te magad is tudatában vagy annak, hogy nagyon meghatározó lehet, hogy milyen mértékben díjazzák az erőfeszítéseidet. Ha elégedetlen vagy a jövedelmeddel, akkor - nagyon finoman és diplomatikusan - most kell egyeztetned a feletteseddel. Az üzleti ügyek intézése során ne halogass, hiszen remek pénzügyi lehetőségeid vannak.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Nagyon határozott elképzeléseid vannak a munkáról és a feladataidról. A napokban nehezen tűröd, hogy beleszóljanak abba, amit éppen csinálsz, és ez még akkor is így van, ha éppen a felettesed tenne néhány megjegyzést. Erre nagyon ingerülten reagálhatsz, sőt, megtörténhet, hogy ki is mutatod, hogy nincs ínyedre az irányítás. Ne told magad teljesen előtérbe a tárgyalásokon.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Rendkívül kreatív állapotban vagy a napokban, igaz lehet rád, hogy nagyon ötletesen oldod meg a feladataidat. Olyan megoldásokat is találhatsz, amelyek meglepően újak, de remekül felgyorsítják a munkavégzésedet, így sokkal könnyebben elkészülsz majd a feladatokkal. Az üzleti életben nagy előnyt jelenthet a barátságos stílus, hiszen az elengedett, jó légkör most anyagi nyereségeket is hozhat neked.

Bak (december 22. - január 20.)
Általában nagyon könnyen boldogulsz az aprólékos munkákkal, nem visel meg túlságosan a monotónia sem. Most azonban jóval türelmetlenebb hangulatban vagy, semmi kedved foglalkozni a részletekkel. Olyan munkákra vágysz, amelyeket könnyen és gyorsan megoldhatsz. Nagyon örülnél, ha új feladatokat kaphatnál, - kibontakoztathatnád a kreativitásodat. Az üzleti életben pörgős napokra számíthatsz, amikor nagyon sok teendőd lehet.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Nagyon akaratos, makacs hangulatban vagy, ami nem tesz jót a csapatmunkának. Nehezebben foglalod el a helyedet a közösségben, de azért van benned annyi diplomáciai érzék, hogy egyik kollégádat sem bántod meg túlságosan. Nagy előnyt jelent viszont, hogy óriási energiatartalékokkal rendelkezel: igaz lehet, hogy szinte két ember helyett vagy képes dolgozni. Az üzleti életben jó hozzáállás lehet, ha kimutatod a kompromisszumkészségedet.

Halak (február 20. - március 20.)
Sokkal nehezebben dolgozol együtt munkatársaiddal, mint máskor. Általában szereted, ha konkrét utasításokat kapsz, igényled, hogy irányítsanak. A napokban ez egyenesen bosszant, sőt alkalmanként önfejű is lehetsz. Ügyelj arra, hogy ne feszítsd túl a húrt, különösen a feletteseddel szemben legyél óvatosabb. Fontos, hogy továbbra is elfogadd az utasításait. Az üzleti tárgyalások során túlságosan is ragaszkodsz a saját elképzeléseidhez és ez hátráltató tényező lehet.