Életveszélyben vannak Dennis Quaid gyerekei

Vágólapra másolva!
Gyógyszer-túladagolás miatt kerültek életveszélybe Dennis Quaid amerikai színész kéthetes ikergyermekei. A híresség szóvivője annyit kér a rajongóktól, "imádkozzanak a kisbabák életéért."
Vágólapra másolva!

Dennis Quaid amerikai színész, a Két és fél kém című film főszereplőjének ikergyermekeit életveszélyes állapotban kellett kórházba szállítani, ugyanis ezerszeres adagot írtak fel nekik egy véralvadás-gátló gyógyszerből.

"Dennis, és a felesége, Kimberly hálásan fogadja a jókívánságokat, és mindenkit arra kérnek, imádkozzanak a két kicsi életéért" - írta közleményében Quaid szóvivője. "Ugyanakkor abban is reménykednek, hogy sikerül megőrizniük a magánéletüket."

A két kisbabát, Thomas Boone-t és Zoe Grace-t vasárnap szállították kórházba, és jelenleg is ennek a Los Angeles-i intézménynek az újszülött-osztályán kezelik őket.

"A legmélyebb sajnálatomat szeretném kifejezni Dennis Quaidnek és a családjának" - nyilatkozta Dr. Michael L. Langberg, a kórház igazgatója. "Megelőzhető lett volna a baj. Mindenképpen felülvizsgáljuk a gyógyszerhasználatra és az ellenőrzésekre vonatkozó előírásainkat."

Az ügyben a Los Angeles-i megyei ügyészség is eljárást indított.