McCartney egy Arquette lánnyal vigasztalódik

Vágólapra másolva!
Sir Paul McCartney botrányokkal tarkított válása még nem ért véget, de úgy tűnik, már megtalálta a gyógyírt a rommá tört szívére: a 65 éves zenész állítólag Rosanna Arquette színésznővel randevúzik mostanában. 
Vágólapra másolva!

Sir Paul McCartney botrányokkal tarkított válása még nem ért véget, de a zenész már megtalálta a gyógyírt a rommá tört szívére: a királynő lovagja ugyanis állítólag Rosanna Arquette színésznővel randevúzik.

A múlt hétvégén egy londoni parkban látták őket, ahol kettesben sétálgattak, majd egy kocsival távoztak, és csókkal búcsúztak el egymástól, amikor a színésznő kiszállt a londoni szállása előtt.

"Paul nagyon boldognak és feszabadultnak tűnt Rosanna mellett" - mondta egy szemtanú a femalefirst.com-nak. "Abból ahogy megölelték és megcsókolták egymást úgy tűnt, hogy valami igazán különleges dolog vette kezdetét."

Bennfentesek szerint másnap is találkozott a pár: akkor McCartney egy sofőr vezette, sötétített ablakú limuzinnal ment a színésznőért, és a 65 éves ex-beatle észak-londoni otthonában töltötték az estét.

Amióta válófélben vannak Heather Mills modellel, Paul McCartney-t több hölggyel is összeboronálta már a bulvársajtó: a háromszor elvált, 48 éves Arquette előtt egy hónappal Nancy Shevell multimilliomosnő volt a zenész állítólagos szerelme.