Megmutatta kislányát Salma Hayek

Vágólapra másolva!
Hivatalos fotón mutatta be két hónapos kislányát, Valentina Palomát Salma Hayek mexikói származású színésznő.
Vágólapra másolva!

Salma Hayek mexikói származású színésznő, a Frida című film Oscar-díjra jelölt főszereplőnője hivatalos, a sajtószóvivője által nyilvánosságra hozott fotón mutatta be a világnak két hónapos kislányát, Valentina Palomát.

A színésznő azért döntött amellett, hogy maga ad közre egy gyermekével közös, beállított képet, hogy ne a paparazzik kapják őket lencsevégre "véletlenül" az utcán - Valentina fotójáért ugyanis több millió dollárt adtak volna az ügynökségek.

"Salma és a kisbaba képe rengeteg pénzt ért volna annak, akinek sikerül lefotóznia őket" - mondta egy szakértő. "De most, hogy Salma maga állt a kamera elé, sokkal kevesebbet adnak majd a jól sikerült paparazzi-képekért. Ez nagyon okos lépés volt a színésznőtől."

Hayek a kisbaba születése óta nem állt a nyilvánosság elé - mint korábban kijelentette, "hosszú évek óta várt arra, hogy anya legyen" és "ez az igazán neki való szerep".

A színésznő és üzletember kedvese, Francois-Henri Pinault a tervek szerint jövőre házasodnak majd össze - bár egyes pletykák szerint hivatalosan már házasok, és nyáron csak a lagzit tartják majd meg.