Vágólapra másolva!
Levetkőzött egy amerikai magazinnak a terhessége nyolcadik hónapban járó Christina Aguilera, amerikai énekesnő.
Vágólapra másolva!

Christina Aguilera amerikai énekesnő - aki jelenleg a nyolcadik hónapban jár - meztelenül pózol egy magazin legújabb számában. A híresség, Demi Moore-hoz hasonlóan, büszkén mutogatja hatalmas pocakját a Marie Claire amerikai kiadásában.

Aguilera a vele készült interjúban arról is beszélt, mennyire meglepte őt és férjét, Jordan Bratman zenei producert, hogy igen hamar sikerült teherbe esnie.

"Igazából azt szerettük volna, ha a turném után fogan meg a kisbaba, de korábban abbahagytam a fogamzásgátlót, hogy teljesen egészséges legyek" - árulta el Aguilera. "A jelek szerint igazán szuper géneket örököl a gyerekünk, hiszen szinte azonnal teherbe estem."

"A turnét azonban nem akartam lemondani, ezért különösen elővigyázatosak voltunk, és folyamatosan viseltem egy készüléket, amely a baba szívhangját rögzítette" - folytatta a 26 éves énekesnő. "De azt sem akartam, hogy a közönség kényelmetlenül érezze magát, mert egy várandós nőt lát a színpadon. A kollégáimnak elárultam, hogy gyereket várok, ők nagyon sokat segítettek abban, hogy biztonságban érezhessem magam."

Christina Aguilera az interjúban azt is elmondta, egyáltalán nem zavarja, hogy Paris Hilton még a hivatalos bejelentés előtt kikotyogta a hírt.

"Az emberek azt hiszik, titkolózni próbáltam, hogy minél jobban meglepjek mindenkit, pedig egyszerűen csak arról volt szó, hogy nem vertem nagydobra, és nem kívántam kommentálni a találgatásokat" - mondta az énekesnő. "Egyszerűen nem vagyok az a lány, aki mindenkit felhív azzal, hogy: képzeljétek, terhes vagyok."