Madonna feldühítette az állatvédőket

Vágólapra másolva!
Feldühített egy állatvédő csoportzot Madonna amerikai énekeső: egy fotózás kedvéért ugyanis különböző színűre festette angliai birtokán tartott birkáit.
Vágólapra másolva!

Feldühített egy brit állatvédő csoportot Madonna amerikai énekesnő. A híresség ugyanis egy fotózás kedvéért különböző színűre festette azokat a birkákat, amelyeket angliai birtokán, Wiltshire közelében tart.

"Felelőtlen, felesleges és kegyetlen lépés volt ez Madonnától" - nyilatkozta a Királyi Társaság az Állatok Elleni Kegyetlenkedés Megelőzéséért (RSCPA) nevű szervezet szóvivője. "Mire volt jó ez az egész? Csak egy haszontalan reklámfogásról van szó."

Madonna - aki a Vogue magazin számára készült képeken látható a kékre, zöldre, sárgára és rózsaszínre festett bárányok között - azzal védekezett, hogy a festék egyáltalán nem ártott az állatoknak, sőt, a hatása is csak ideiglenes.

Az RSCPA azonban nem fogadta el ezt az indoklást, és attól tart, hogy a híresség ezen lépése egyfajta "állatfestési mániát" indíthat el a világban.

Forrás: MTI

Az énekesnő angliai birtokán



"Madonna minden lépését több millió ember figyeli, ráadásul egyike azoknak, akik diktálják a divatot. Ha ő megteheti ezt az állatokkal, azzal másokat is felbátorít ugyanerre" - közölte a szervezet szóvivője. "Mi csak azt kérdőjelezzük meg, valóban szükséges volt-e ez a lépés csak azért, hogy még nagyobb hírverést csapjon magának."

A fotók és az azokhoz kapcsolódó cikk egy lakberendezéssel és kertművészettel foglalkozó Vogue különkiadásban jelennek majd meg.