Nem meztelenkedik többet Brad Pitt

Vágólapra másolva!
Brad Pitt amerikai színész megfogadta: nem vetkőzik többet meztelenre a vásznon - nem akarja, hogy a gyerekei rosszul érezzék magukat, ha esetleg megnézik valamelyik filmjét.
Vágólapra másolva!

Brad Pitt amerikai színész, az Ocean's 11 című film főszereplője egy nemrég készült interjúban közölte: megfogadta, hogy nem vetkőzik többet meztelenre, egyetlen szerep kedvéért sem.

"Nem akarom, hogy a gyerekeim rosszul érezzék magukat, ha majd idősebb korukban megnézik valamelyik filmemet" - mondta Pitt a BBC-nek. "Nem hiszem, hogy valaha vállalok még egy pucér jelenetet."

Pitt korábban többször is megmutatta tökéletesre kidolgozott testét: a Thelma és Luise, valamint a Trója című filmben is anyaszült meztelenül látható néhány jelenetben.

"Lassan kezdek rájönni, hogy nincs annyi lehetőségem, mint korábban volt" - folytatta a 43 éves színész. "Csak a fiatalok tehetik meg, hogy válogatás nélkül írnak alá szerződéseket. Én úgy döntöttem, hogy ezentúl csak olyan munkákba vágok bele, amelyek tényleg érdekelnek, és amelyekben fantáziát látok."

Néhány hónapja Pitt kedvese, Angelina Jolie is kijelentette, többet nem kíván meztelenül mutatkozni a vásznon, ennek ellenére a most bemutatott Beowulf című filmben mindent megmutat magából - igaz, csak "rajzolt" formában.

Pitt és Jolie négy gyereket nevelnek: Maddox hat, Pax négy, Zahara kettő, Shiloh pedig másfél éves.