Gyerekért diétázik Mick Jagger

Vágólapra másolva!
Speciális diétát követ a Rolling Stones együttes frontembere, Mick Jagger: a 64 éves zenész gyereket szeretne barátnőjétől, s az új étrendtől azt reméli, termékenyebb lesz.
Vágólapra másolva!

Mick Jagger, a Rolling Stones együttes 64 éves énekese gyereket szeretne barátnőjétől, L'Wrenn Scott-tól, ezért egy speciális diétát követ, amelytől azt reméli, hogy termékenyebb lesz.

Jaggernek már van hét gyermeke, négy különböző nőtől: Karis 37, Jade 36, Elizabeth 23, Georgia 14, James 21, Gabriel, 10, Lucas pedig 8 éves.

A veterán híresség rengeteg avokádót eszik - erről a gyümölcsről az aztékok azt tartották, hogy megnöveli a férfierőt -, és minden nap megiszik egy pohár gojilevet is - ezt a bogyóst a "növényi viagrának" becézik a szakértők. A termékenységi diéta naponta közel 150 fontba, 45 ezer forintba kerül.

"Mick nagyon komolyan foglalkozik a testével, szeretne minél tovább fiatal és termékeny maradni" - árulta el a zenész egyik ismerőse. "Rengeteg pénzt költ csodaszerekre, különleges növényi kivonatokra és hatásosnak mondott gyümölcsökre."

"Mivel a bőrére is sokat ad, a legdrágább arckrémeket használja " - folyatatta a magát megnevezni nem kívánó forrás. "Annyi időt tölt a tükör előtt, mint egy nő."