Burtonéknál gótikus a karácsony

Vágólapra másolva!
Meglehetősen furcsa módon ünnepli a karácsonyt Tim Burton amerikai rendező, és kedvese, Helena Bonham Carter színésznő: fájukat félelmetes babafigurákkal és nyálkás gömbökkel díszítik.
Vágólapra másolva!

Furcsa karácsonyra készül Tim Burton amerikai filmrendező, és kedvese, Helena Bonham Carter színésznő: egyáltalán nem a hagyományos módon díszítik fel a fájukat: az üvegdíszekkel és angyalkákkal szemben a félelmetes babafigurákat és a nyálkás gömböket részesítik előnyben.

"Tim nagyon egyedi módon látja a világot" - árulta el egy interjúban a 41 éves színésznő, a Harcosok klubja című film főszereplője. "Mindenféle rémisztő dologgal díszíti fel a karácsonyfánkat, nyálkás gömbökkel, halottbaba-figurákkal, ilyesmivel. Ha távolról nézzük, akkor nagyon szép az egész, de ha közelebb megyünk, rájön az ember, hogy elég véres."

Bonham Carter azt is elmondta a Playboy amerikai kiadásának adott interjúban, hogy őt és kedvesét, Tim Burton rendezőt - akinek a nevéhez fűződik többek között a Batman, az Ollókezű Edward és az Álmosvölgy legendája című film - gyakran különcnek tartják.

"Mindenki azt hiszi, hogy horrordíszletek között élünk, és egyfajta gótikus sötétség lengi körbe az életünket" - mondta a színésznő. "Pedig inkább olyanok vagyunk, mint a nagy gyerekek: egyikőnk sem nőtt fel igazán."

Bonham Carter és Burton második gyermeke december végén születik meg. A párnak már van egy kisfia, a hároméves Billy.