Karrierhoroszkóp december 17-től 23-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Nagyvonalúan kezeled a feladatokat, talán már a jól megérdemelt év végi szabadság jár az eszedben. Valójában semmi kedved a munkához, de mivel kénytelen vagy foglalkozni vele, igyekszel gyorsan a végére érni a feladatoknak. Persze ez a hozzáállás nem kedvez a tökéletes munkának, többször is azon kaphatod magad, hogy hibázol. Ügyelj arra, hogy a fontos üzleti tárgyalásokon ne legyél szórakozott, figyelmetlen!

Bika (április 21. - május 20.)
Nem vagy túl empatikus hangulatban, szinte egyáltalán nem tudsz tekintettel lenni munkatársaid érzelmeire. Könnyen lehet, hogy meggondolatlanul beszélsz, vagy éppen kedved sincs ahhoz, hogy odafigyelj a többiekre. Ez a hozzáállás nem tesz valami közkedveltté, sokat veszíthetsz a napokban a népszerűségedből. Próbálj meg egy kicsit figyelmesebben bánni munkatársaiddal! Vedd elő a stílusérzékedet - ez lesz a sikerednek a kulcsa!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Nem könnyen találod meg a helyedet a kapcsolataidban, és ez nem könnyíti meg a dolgodat a munkahelyeden sem. Talán túlságosan barátságosan viselkedsz a többiekkel, inkább beszélgetéssel töltöd az időt, nem, pedig a feladataiddal. Máskor pedig egészen fanatikusan dolgozol, és ilyenkor szólni sem vagy hajlandó munkatársaidhoz. Ügyelj arra, hogy üzletfeleidnek világos legyen az együttműködési szándékod!

Rák (június 22. - július 22.)
Túlságosan sok munkát veszel a nyakadba, és végül azon kapod magad, hogy már nem elég a munkaidő arra, hogy megbirkózz a teendőkkel. Megteheted, hogy bennmaradsz, és néhány túlórával próbálsz meg segíteni a dolgon. Kérhetsz segítséget a főnöködtől is - ha őszinte vagy vele, akkor mindent megtesz majd, hogy rendezze a helyzetet. Ügyelj arra, hogy pihenni is maradjon időd. Esténként kapcsold ki a telefonodat!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Már egyáltalán nem tudsz figyelni a munkádra, hiszen minden energiáddal az ünnepekre készülsz. Olyan vagy, mint egy nagy gyerek: tele vagy izgalommal és várakozással. A legszívesebben szabadságot vennél ki, de ha ezt nem teheted meg, akkor nagyon ügyesen és gyorsan oldod meg a feladatokat. Igaz, a pontosság hagyhat maga után némi kívánnivalót... Ne kapkodj el semmit! Hagyj időt magadnak a fontos döntésekre!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Szinte teljesen energiátlan lehetsz a napokban, azt tapasztalod, hogy folyton csak aludnál. Megtörténhet, hogy egyszer-kétszer valóban elalszol, és nem sikerül reggel időben beérned a munkahelyedre. Ettől csak még feszültebb leszel, hiszen fontos számodra, hogy pontos munkaerőnek tartsanak. Ne legyél magaddal túl szigorú és próbáld meg kipihenni magad! Fontos lehet, hogy az üzleti tárgyalások során ne siettesd a saját döntéseidet! Hagyj időt magadnak a fontolgatásra!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Jobban össze kellene szedned magad, amikor a munkatársaiddal vagy a feletteseddel beszéled meg a feladatok részleteit. Nagyon elkalandozik a figyelmed, és annyira eltérsz a tárgytól, hogy szinte érthetetlen lesz, amit mondasz. Próbálj meg egy vezérfonalat találni, amelyhez tartod magad. Így sokkal eredményesebb lehetsz a kommunikációban. Mindez vonatkozik üzleti tárgyalásaidra is, itt sem árt egy kicsit több átgondoltság!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Ha a tehetségedet pénzre szeretnéd váltani, akkor most van itt ennek az ideje. Igazán jól dolgozol, a teljesítményed is kiemelkedő, felettesed rájöhet arra, hogy kincset érő munkaerő vagy. Ha elégedetlen vagy a fizetéseddel, akkor a napokban kell ezt diplomatikusan éreztetned! Az üzleti életben annyira jó a szimatod, hogy már messziről megérzed a jó üzletnek a lehetőségét. Addig kellene ütnöd a vasat, amíg meleg!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nagyon gyorsan dolgozol a napokban, de ügyelned kell arra, hogy ne kapj bele össze-vissza mindenbe, hanem legyen egy rendszer, amelyet követsz. A legjobb, ha már a reggeli kávé mellett eltervezed, hogy milyen munkákkal akarsz megbirkózni aznap, sőt, még jobb, ha fontossági sorrendet is felállítasz. Ügyelj arra, hogy a lényegre szorítkozz a megbeszélések során, ne terheld felesleges információkkal üzletfeledet!

Bak (december 22. - január 20.)
Nagyon visszahúzódó hangulatban vagy, a legszívesebben ki sem tennéd a lábadat otthonról. Azt tapasztalhatod, hogy jóval fáradékonyabb vagy, és reggelente annyira nehezen meg az ébredés, hogy akár többször is elalhatsz. Jól teszed, ha kicsit több időt adsz magadnak arra, hogy megreggelizz, és végiggondold az aktuális teendőidet. Így könnyebben ráhangolódsz majd a napra. Az üzleti életből most nyugodtan kivonulhatsz egy rövid időre, hiszen úgyis inkább nyugalomra vágysz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Szinte csak a saját elképzeléseid szerint vagy hajlandó dolgozni, de makacsságod ellenére mégis megmarad a népszerűséged. Annyira kedvesen - szinte baráti módon - bánsz a többiekkel, hogy mindent megtesznek cserébe. Akár a munkáidból is átvállalnak egy keveset. Azt tapasztalod, hogy bár nagyon sok munkád van, mégis hamar végzel a feladatokkal. Az üzleti tárgyalások során óvakodj a túlságosan bizalmas hangnemtől!

Halak (február 20. - március 20.)
Nagyon szigorú hangulatban vagy, és ezt a munkatársaid is megérzik. Máskor igényt tartasz az útmutatásokra, de most inkább az irányítást ragadnád magadhoz. Akár meg is szervezheted a többiek munkáját, vagy megfelelhetsz vezető szerepben is. Ügyelj arra, hogy a többiek ne érezzék úgy, hogy utasításokat osztogatsz nekik. Ne mindent egy nap alatt akarj lebonyolítani! Pihenned is kell valamikor!