Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold belép a Bak csillagjegybe, együtt áll a Jupiter bolygóval, és trigonban áll a Szaturnusszal. Hiszünk abban, hogy nagyléptékű terveinket is megvalósíthatjuk.
Vágólapra másolva!

A Hold belép a Bak csillagjegybe. Fáradtabbak lehetünk testi és lelki szinten is, ám ugyanakkor nagy bennünk a kötelességtudat. Nem célszerű kierőszakolnunk magunkból a teljesítményt - különösen a testi erőfeszítések esnek majd nehezünkre. A mai napon egyébként is érzékenyebb lehet a csontrendszerünk, ne erőltessük meg a térdeinket, lábainkat.

Hangulatunk nagyon objektív lehet. Tisztábban látjuk önmagunkat és másokat is, érzelmeinket is sokkal reálisabban látjuk. Érdemes "egyeztető tárgyalásokat" folytatnunk a családunkkal vagy munkatársainkkal, hiszen felismerhetjük, hogy milyen változtatásokat kell tennünk a kapcsolatainkban.

Ma a Hold együtt áll a Jupiter bolygóval, és trigonban áll a Szaturnusszal. Hiszünk abban, hogy nagyléptékű terveinket is megvalósíthatjuk. Azt is látjuk, hogy milyen apróbb lépésekben vezet az út a nagyobb előrelépés felé. Éppen ezért érdemes elgondolkodnunk a céljainkon, terveinken.