Karrierhoroszkóp január 7-től 13-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Az utóbbi időszakban többször is kedved lett volna ahhoz, hogy elmondd a véleményedet a munkahelyeden. Az elégedetlenségedet is szívesen szavakba öntötted volna, azonban úgy gondoltad, hogy ez nem túl célszerű cselekedet. A napokban a feszültség szinte szétvet, és már nem nagyon tudsz uralkodni az indulataidon. Bármennyire is szeretnéd, nem tudod féken tartani a csípős nyelvedet, ezért számíthatsz néhány vitára!

Bika (április 21. - május 20.)
Úgy érzed, hogy túlságosan lassan tudsz csak haladni a céljaid felé. Annyira szeretnél már látványos eredményeket elérni, hogy akár plusz munkára is hajlandó lennél, ha több jövedelem vagy jobb pozíció járna érte. Egyébként is jellemző rád, hogy sokkal hangosabban fogalmazod meg a véleményedet, de erre van is alapod, hiszen kifogástalan a szakmai tudásod. Az üzleti ügyek területén nagyon figyelj arra, hogy ne tegyél túl erőszakos benyomást partneredre!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Most belső igényeddé válik, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsd a munkahelyeden. Akkor is nagyon szigorú vagy magadhoz, ha főnököd nem követeli meg tőled a tökéletességet. Te viszont úgy érzed, hogy csak akkor elegendő a szakmai tudásod, ha egyenesen te vagy a legjobb! Az üzleti életben fontos lehet, hogy ne építs légvárakat! Vedd elő az objektivitásodat, és hagyatkozz az észérvekre!

Rák (június 22. - július 22.)
Úgy érzed, hogy nem hagynak neked egy perc nyugalmat sem a munkahelyeden, hiszen többször is plusz feladatokat raknak a válladra. A munkából pedig amúgy is van elég, minden energiádra szükséged lehet, hogy bírd a tempót. Sajnos meglehetősen fáradékony vagy a napokban, úgyhogy vasfegyelemmel kell rábírnod magad a nagyobb teljesítményre. Az üzleti tárgyalások során ügyelj arra, hogy minden fontos információ a birtokodban legyen!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Rengeteg munka vár rád a napokban, és javarészt olyan feladatok, amelyekhez semmi kedved. Érdekes, új munkakörre vágysz, amely kihívást kínálna számodra, ez lelkesedéssel töltene el. A valóság azonban az, hogy meglehetősen unalmasan telnek a napjaid, és már kezdesz belefáradni a szürkeségbe. Az üzleti élet során számíthatsz arra, hogy rengeteg teendővel kerülsz szembe, nagyon elfoglalttá válhatsz!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Általában jellemző rád, hogy nagyon megfontoltan teszed a dolgodat. A napokban azonban rengeteg energia lehet benned, ami segít a gyors munkavégzésben, ám egy kicsit meggondolatlanná és figyelmetlenné tehet. Vezesd le az intenzív energiákat egy kis mozgással, ami segít abban, hogy visszaszerezd az összeszedettségedet. Rohanássá válhat az életed, különösen az üzleti ügyek tekintetében! Oszd be jobban az idődet!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Kicsit szeszélyesebbé válhatsz a napokban, és különösen akkor van ez így, ha kicsúszik a kezedből az irányítás. Minden vágyad, hogy urald a helyzetet a munkahelyeden, és ha úgy érzed, hogy keresztülhúzzák a számításaidat, akkor nagyon feszült, vagy sértődött leszel. Az üzleti életben jobb, ha a fontos tárgyalásokat elhalasztod, hiszen túlságosan nyugtalan vagy ahhoz, hogy valóban odafigyelj!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Általában nem vagy locsi-fecsi alkat, a napokban azonban szokatlanul bőbeszédűvé válhatsz. Szívesebben töltöd az időt munkatársaid szórakoztatásával, a pletykák begyűjtésével, mint munkával. A felettesed természetesen nem örül ennek a változásnak, számíthatsz arra is, hogy tudtodra adja a negatív véleményét. Az üzleti tárgyalások során ügyelj arra, hogy ne beszélj többet a kelleténél, fontos lehet, hogy ne térj el a tárgytól!

Nyilas (november 22. - december 21.)
A munkahelyi közérzetedet most nagyon meghatározza, hogy mennyi fizetést kapsz a munkádért. Ha úgy érzed, hogy kevés pénzt kapsz, akkor nagyon elégedetlenné válhatsz, ebben az esetben nem is vagy hajlandó maximálisan helyt állni a munkahelyeden. Mivel nagyon akaratos vagy, a napokban talán jobb lenne, ha egyedül dolgoznál. Foglalkozz azokkal az ügyekkel, amelyek jövedelmezőbbek!

Bak (december 22. - január 20.)
Általában rendkívül megfontoltan kezeled a munkádat, fontos számodra, hogy nagyon megbízhatóan dolgozz. A napokban egy kicsit szétszórtabb lehetsz, ezzel nem kis meglepetést okozhatsz a felettesednek. Mivel mindig hibátlanul dolgozol, számít arra, hogy nem csalódik a munkádban. Ha úgy érzed, hogy nem tudsz figyelni, akkor tartsd többször szünetet! Az üzleti ügyekkel kapcsolatban fontos lehet, hogy kezeld alaposabban a papírmunkát!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Általában kiveszed a részed a közösség munkájából, ám a napokban sokkal hallgatagabb lehetsz. Nem szívesen dolgozol együtt munkatársaiddal, inkább ahhoz lenne kedved, hogy elvonulj. Egész nap csendre és magányra vágysz, és sokkal lassabban haladsz a munkáiddal. Fontos, hogy ne legyél szigorú magadhoz, ha nem tudsz olyan hatékonyan dolgozni, mint máskor. Inkább halaszd el a fontos tárgyalásokat!

Halak (február 20. - március 20.)
A napokban egyfajta nyugtalanságot érezhetsz, de ez egyáltalán nem zavaró. Nagyon sok új ötleted lehet, sokkal rugalmasabban állsz hozzá bármilyen problémához, nehézséghez. Szívesen próbálnád ki magad új területen is, tehát egyenesen örülsz annak, ha izgalmas feladatokkal bíznak meg. Nagy kihívás lehet számodra egy új munkakör, amelybe minden kreativitásodat beleadhatod. Az üzleti tárgyalások során ügyelj arra, hogy a stílusod ne legyen túlontúl barátkozó.