Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma - délig - a Hold a Bak csillagjegyben halad, együtt áll Merkúrral. Kíváncsi hangulatban lehetünk, szívesen beszélgetünk a barátainkkal, tehát szervezhetünk egy kellemes, közös vacsorát.
Vágólapra másolva!

Ma - délig - a Hold a Bak csillagjegyben halad. A térdeink lesznek érzékenyebbek, figyeljünk erre jobban! Mindez a sport alkalmával lehet lényeges, inkább több, de kíméletesebb gyakorlatot végezzünk! Fontos lehet, hogy kicsit több bemelegítő gyakorlatot végezzünk, így elkerülhetjük a sportsérüléseket.

A növő Hold idejét éljük, ezért óvakodjunk a tartósítószerrel vagy mesterséges színezékkel készült tartósított élelmiszerektől. Ezek az adalékanyagok nem túl kedvezőek, így fogyasszunk inkább friss, természetes alapanyagokból készült ételféleségeket.

Ma tekintsük át, hogy mennyire gazdag ásványi anyagokban a táplálkozásunk. Pótoljuk a kiürült ásványi anyagokat, hiszen ez fontos az immunrendszerünk szempontjából!

Ma egy kicsit fáradtabbnak érezzük magunkat, és nincs kedvünk ahhoz, hogy aktívan dolgozzunk vagy gyors tempóban végezzük a munkánkat. A leginkább pihenésre vágyunk, és nagyon jól tesszük, ha kicsit elvonulunk. Jó alkalom kínálkozik ma a bőrápolásra, kozmetikai kezelésekre is.

Ma a Hold együtt áll Merkúrral. Ma kíváncsi hangulatban lehetünk, így nagyon örülünk, ha alkalmunk nyílik új ismeretségekre. Szívesen beszélgetünk a barátainkkal is, tehát szervezhetünk egy kellemes, közös vacsorát. Örülünk a színházi élményeknek, de sok időt eltölthetünk a könyvesboltban is.