Victoria Beckham a legrosszabbul öltözött híresség

Vágólapra másolva!
Mr. Blackwell amerikai divatszakértő idén is kiadta a legrosszabbul öltözködő hírességek listáját - a "győztes" Victoria Beckham lett. Meglepő azonban, hogy a korábbi évek favoritjai, Britney Spears és Paris Hilton nem szerepelnek a top tízben.
Vágólapra másolva!

Mr. Blackwell amerikai divatszakértő idén is - immár 48. alkalommal - kiadta azoknak a hírességeknek a listáját, akik szerinte a legrosszabbul öltözködnek.

A lista első helyét Victoria Beckham brit énekesnő, a Spice Girls együttes tagja kaparintotta meg - őt Mr. Blackwell "miniszoknyás szörnynek" nevezte. A második Amy Winehouse lett - a botrányos életű zenész a divatszakértő szerint olyan, mintha "az ötvenes évekből szabadult volna". A harmadik helyezett Mary-Kate Olsen amerikai színésznő lett: "egy rongyos-kócos fogpiszkálóra" emlékezteti Mr. Blackwellt.

A listán szerepel még Fergie, a Black Eyed Peas énekesnője, Kelly Clarkson és Avril Lavigne énekesnők, Jessica Simpson valóságshow-sztár, Eva Green színésznő, Lindsay Lohan és Alison Arngrim komikus-aktivista is.

"A kritikám és a megjegyzéseim pusztán az alapján születtek, ahogyan ezek a hírességek öltözködnek" - mondta Mr. Blackwell. "Biztos vagyok benne, hogy a szörnyű rongyaik alatt mindannyian nagyszerű emberek."

Sokak meglepetésére, Mr. Blackwell idén "kifelejtette" a legrosszabbul öltözöttek listájáról az elmúlt évek kedvenceit, Britney Spears-t és Paris Hiltont. A divatszakértő szerint "etikátlan lett volna Britney-t is szerepeltetni a listán, a magánéleti válsága miatt".

A csípős megjegyzéseiről hírhedt Mr. Blackwell a legjobban öltözöttek listáját is összeállította: idén Reese Witherspoon Osca-díjas színésznő, Jemima Khan brit híresség, Beyonce amerikai énekesnő, Angelina Jolie, Helen Mirren, Nicole Kidman, Katie Holmes, Cate Blanchett és Katherine Heigl színésznők, valamint Kate Middleton, Vilmos herceg barátnője lettek a legdivatosabbak.