Szerelmi horoszkóp január 10-től 16-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
igaz rád, hogy nagyon szenvedélyes vagy a szerelmi életedben, a napokban azonban ötvözni tudod a temperamentumot a gyengédséggel. Nagyon izgalmassá teheted a párkapcsolatodat, de közben a lelki közösség is elmélyülhet közöttetek. Nagyon jól teszed, ha ki is mondod, amit érzel, hiszen így kedvesed teljes egészében biztonságban érezheti magát melletted. Nem kell többé találgatnia, hogy vajon mire számíthat.

Bika (április 21. - május 20.)
A megbízhatóság most a legjellemzőbb tulajdonságod: szereted a kizárólagos kapcsolatokat, amelyek azonban nem nélkülözik az érzékiség izgalmát. A napokban nagyon szenvedélyessé válsz, de a szerelem izgalmát kedveseddel szeretnéd megosztani. Nem érdekelnek a könnyű kalandok, inkább arra vágysz, hogy a párkapcsolatod még intimebb és még elkötelezettebb legyen. Egy ilyen kapcsolatban tudna igazán kivirágozni az érzékiséged.

Ikrek (május 21. - június 21.)
A napokban jól alakul a kapcsolatod, kellemes élményekben lehet részed, amelyeket megoszthatsz kedveseddel is. Ennek nagyon örülsz, hiszen szeretnéd, ha mindenki látná a környezetedben, hogy a párkapcsolatod rendben van. Egyáltalán nem mindegy számodra, hogy mit gondolnak rólad ismerőseid, barátaid. Használd ki ezt az időszakot arra, hogy többször is elviszed kedvesedet egy romantikus estére!

Rák (június 22. - július 22.)
Túl sok teendőd, munkahelyi feladatod van ahhoz, hogy valóban felhőtlenül tudnád élvezni a szerelem szépségét. Mire hazaérsz, már nagyon fáradt lehetsz, és csak olyan apróságokra vágysz, mint egy forró fürdő vagy egy pihentető alvás. Nagyon hálás tudsz lenni, ha szerelmed odafigyel rád. Ha egy fárasztó nap után megmasszírozza a vállad, vagy a lábaidat, akkor te is kész vagy arra, hogy kimutasd az érzelmeidet.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Rendkívül sok szenvedély van benned, és már nagyon vágysz arra, hogy kedveseddel tölthess néhány órát, amikor teljes egészében egymásra hangolódhattok. Ám azt tapasztalhatod, hogy a napokban mindig közbejön valami, ha alkalom nyílna a meghitt percekre. Ilyenkor nagyon dühös vagy, s talán úgy érzed, hogy párodnak már nem annyira fontos a szerelmetek, mint neked. Jó ötlet lehet, ha csináltok egy hosszú hétvégét, és kettesben elutaztok.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Nagyon változékonyak lesznek a hangulataid a szerelemben, és kedvesednek komoly erőfeszítésébe kerülhet, ha meg szeretné őrizni a türelmét. Az egyik pillanatban még minden rendben van, tele vagy vidámsággal, a másikban pedig már semmivel sem vagy megelégedve. Egy ideig megértő és kedves lehet, de aztán hamar elfogyhat a türelme! Fontos lehet, hogy elmondd neki azt, hogy most egy kicsit érzékenyebb vagy!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Érzéki hangulatban vagy, és némi szabadságra vágysz a szerelmi életedben. Szívesen mennél bele egy-két izgalmas, pezsgő flörtbe, hiszen ez energiával töltené meg az életedet. Még akkor is szívesen indulsz vadászni, ha egyébként tartós és megbízható kapcsolatban élsz. Ha "csak" flörtölsz, és nem bonyolódsz bele a kalandba, akkor még jót is tehet a párkapcsolatodnak, hogy vidámabbá, vonzóbbá válsz!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Nagyon vonzó vagy - szinte forr körülötted a levegő! Te magad is vágysz arra, hogy egy kis szabadságot kaphass. Lehet, hogy a napokban nem a kedveseddel, hanem inkább a barátaiddal mennél el szórakozni. Ha szerelmed ezt nem nézi jó szemmel, akkor úgy érezheted, hogy megfulladsz, és alig bírod elviselni a kötöttségeket. Ebben az esetben mindenképpen kiharcolod magadnak a szabadságot.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Sok színes programra vágysz, amelyek izgalmasabbá tehetnék a szerelmi életedet is. Egy finom vacsora és egy jó buli kedveseddel olyan örömöket jelentenek neked, amelyek teljes egészében felpezsdíthetik a mindennapjaidat. Ennek hatására a kapcsolatotok is megújulhat, egészen friss érzéseket tapasztalhattok meg. Még jobb, ha meg is fogalmazzátok, hogy újra a régi tűz élteti a kapcsolatotokat. Nagyon fontosak a pozitív megerősítések!

Bak (december 22. - január 20.)
Nagyon barátságosan bánsz kedveseddel, de nem engeded meg neki, hogy visszaéljen a kedvességeddel. Megtörténhet, hogy megpróbálja megnyirbálni a szárnyaidat: szívesen megszabná, hogy hol és kivel töltsd a szabadidődet. Úgy gondolod, hogy az ilyen kísérleteket a legjobb csírájában elfojtani, ezért aztán meg is mondod neki, hogy nem veheti el a szabadságodat. Ha mindketten makacs hangulatban vagytok, akkor lehetnek vitáitok!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Nem nézed jó szemmel párod önállósági törekvéseit, nem örülsz annak, hogy a barátaival szeretne találkozni. Neked is nagy szükséged van az önállóságra, így megértheted azt, hogy párodnak is kell néha egy kis friss levegő. Minden azon múlik, hogy megbízol-e benne, hiszen ha bizalmi kapcsolatban éltek, akkor nyugodt szívvel elengedheted őt a barátaival szórakozni. Vigyázz, hogy ne keríthessen hatalmába a féltékenység.

Halak (február 20. - március 20.)
Nagyon romantikus hangulatba kerülsz, óriási lelki igényed lehet arra, hogy kedveskedj szerelmednek. Szinte minden napra jut egy kis figyelmesség. Ha párod jól reagál a szeretetedre, akkor nagyon megszilárdulhat a kapcsolatotok. A kérdés az, hogy kapsz-e tőle pozitív visszajelzéseket, hiszen nagyon vágysz a viszonzásra! Mondd el szerelmednek, hogy mire van szükséged, mit szeretnél tőle kapni! Így helyre kerülhet az adok-kapok egyensúlya!