Britney Spears kirúgta az új pasiját

Vágólapra másolva!
Britney Spears amerikai énekesnő szakított új barátjával, Adnan Ghalib fotóssal - sőt, még azt is letagadta, hogy ismerné.
Vágólapra másolva!

Britney Spears amerikai énekesnő szakított barátjával, Adnan Ghalib brit származású fotóssal - a hírt ráadásul a bulvárlapok és egy konkurens ügynökség fotósai hamarabb tudták meg, mint maga Ghalib. Spears még azt is letagadta, hogy ismerné a fotóst.

"Nem tudom, kiről beszélnek, soha nem találkoztam vele" - mondta Spears az újságíróknak tegnap, amikor megkérdezték tőle, üzen-e valamit volt kedvesének.

Az énekesnő barátai szerint Spearst az dühítette fel, hogy Ghalib "csak a pénz miatt volt vele" és "rengeteget keresett a közös fotóikkal": a fotós állítólag egymillió dollárért adta el a zűrös életű híresség képeit.

Britney Spears a szakításról először egy konkurens fotóügynökség képviselőinek beszélt - "bosszúból" -, akiknek azt is elmondta, kész akár bírósághoz is fordulni, hogy távoltartási határozatot kérjen volt barátja ellen, hogy Ghalib a közelébe se mehessen.

"Csak annyit mondhatok, hogy néhány napja nem beszéltem Britney-vel - közölte Adnan Ghalib - mert egy temetésen voltam, és nem tudtam felvenni a telefonomat. Hamarosan visszatérek Los Angelesbe, és remélem, akkor újra találkozunk majd."