Jessica Alba retteg a szoptatástól

Vágólapra másolva!
Először beszélt várandósságáról Jessica Alba amerikai színésznő, aki nyár elejére várja első gyermekét. A híresség elmondta: a szoptatástól jobban fél, mint magától a szüléstől.
Vágólapra másolva!

Jessica Alba amerikai színésznő, a Fantasztikus négyes című film főszereplője egy interjúban először beszélt a várandósságáról - amit még decemberben jelentett be -, és elmondta: jobban fél a szoptatástól, mint a szüléstől.

"Mivel sokat gondolok a kisbabára, és sokat is beszélek róla, gyakran álmodom is vele" - nyilatkozta az Extra című amerikai tévéműsorban 26 éves híresség. "Elsősorban a szoptatásról vannak rémálmaim - ez az egyetlen dolog, amitől nagyon félek. Sokkal jobban tartok tőle, mint magától a szüléstől."

Alba azt is elmondta, ő és kedvese, Cash Warren "rendkívül boldogok", és bár meglepetésként érte őket a hír, hogy gyerekük lesz, "az időzítés egyszerűen tökéletes" - még akkor is, ha nem tudnak néhány dologban megegyezni, például a kisbaba nevében, vagy abban: szeretnék-e előre tudni a nemét vagy sem.

A színésznő elárulta, a terhesség hatására "sokkal érzelgősebb", mint korábban: "Egyik pillanatról a másikra változik a hangulatom. Bármi képes kiváltani belőlem pokoli haragot, vagy éppen mélységes szomorúságot. Ehhez egyáltalán nem vagyok hozzászokva" - mondta.