Szerelmi horoszkóp január 24-től 30-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Hihetetlenül romantikus hangulatban vagy a napokban, szinte minden eszközt megragadsz arra, hogy a szerelmedet bebizonyítsd a kedvesednek. Szerencsére párod is érzelmes kedvében van, így nagyon intim pillanatokat élhettek át. Előfordulhat, hogy megosztotok egymással egy romantikus vacsorát - még jobb, ha zenés helyre mentek, ahol összebújva táncolhattok. Rádöbbenhettek, hogy nagyon hiányozott már a gyengédség mindkettőtöknek.

Bika (április 21. - május 20.)
Rendkívül mélyek az érzelmeid, olyan szerelemre vágysz, amelyben teljes mértékben megélheted a ragaszkodásodat. Csak abban az esetben tudsz kibontakozni a kapcsolatodban, ha úgy érzed, hogy kizárólagos, és párod nagyon odafigyel rád. Ha úgy gondolod, hogy kedvesed másokkal is flörtöl, akkor féltékennyé válsz, ebben az esetben nem maradnak el a veszekedések sem. Ügyelj arra, hogy ok nélkül ne féltékenykedj!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Olyan, mintha szenvedélyes hangulatod kívülről is meglátszana rajtad, messziről is megérzik rajtad, hogy nyitott vagy a szerelemre. Éppen ezért könnyen kaphatsz néhány új lehetőséget, akár komolyabb szerelemre, akár egy futó kalandra. Rajtad áll, hogy melyik változatot részesíted előnyben, melyik illeszkedik jobban az igényeidhez, életviteledhez. Ha tartós kapcsolatban élsz, akkor éld meg a szenvedélyt pároddal!

Rák (június 22. - július 22.)
Fogékony vagy az élet kellemes oldalára, ezt érdemes szerelemi életedben is kihasználnod. Kedvedre van, ha egy kellemes programot csinálhatsz pároddal, a lényeg, hogy kettesben lehessetek, s alkalom nyíljon arra, hogy egy kicsit kikapcsolódjatok. Érdemes megteremtened a szeretetteljes hangulatot, hiszen nagy szükségetek lehet arra, hogy igazán egymásra figyelhessetek. Ez hosszú távon is megerősítheti a kapcsolatotokat.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nagyon játékosan viselkedsz a szerelemben, s ez különösen igaz a következő napokban. Éppen ezért nagyon előnyös lehet, ha jut időtök arra, hogy közösen elutazzatok valahová a kedveseddel. Elég lehet néhány nap is, amikor kivonulhattok a világból végre és csak egymással foglalkozhattok. Nagyon hiányozott már, hogy egy kicsit több időt fordíthassatok egymásra. Szerelmetek néhány nap alatt is megújulhat!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Érzékeny hangulatban vagy, ami azt jelenti, hogy rengeteg gyengédségre tartasz igényt párodtól. Talán azt szeretnéd, ha szüntelenül a tenyerén hordozna, minden gondolatodat kitalálná. Ha úgy érzed, hogy kedvesed nem figyel rád eléggé, akkor nagyon kedvetlenné, sőt morcossá is válhatsz. Ebben az esetben annyira megsértődhetsz, hogy el sem mondod szerelmednek, hogy valójában mi nyomja a szívedet.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Kedvet kapsz ahhoz, hogy szavakkal is kifejezd, amit érzel. Minden vágyad, hogy részletesen elmondd kedvesednek, hogy mi lakik a szívedben. A kapcsolat szépségeiről és nehézségeiről is szívesen beszélnél. Ha párod is fogékony a nagy beszélgetésekre, akkor sikerülhet, hogy olyan kérdéseket is megbeszéljetek, amelyeket már régóta a szőnyeg alá söpörtök. Mindez elősegítheti, hogy biztonságosabbá váljék a kapcsolatod.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Nagyon érzéki hangulatban vagy, de most nem elsősorban a szerelem lelki vonatkozásai érdekelnek, hanem sokkal inkább a testi vonzalom köti le a figyelmedet. Ha szexuális kapcsolatod ellaposodott, akkor nyitottá válhatsz futó kalandokra is, amelyekben csak az erotikát keresed. Ha ilyen kapcsolatod adódik, akkor már az elején érdemes tisztáznod, hogy miről is szól a találkozás. Így elkerülhetitek a csalódást.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nagyon vonzó vagy a napokban, ami ellentmondásos eredményekkel is járhat. Rengeteg szerelmi ajánlatot kaphatsz, ami jót tesz az önbizalmadnak, de a párod már kevésbé örül a népszerűségednek. Lehet, hogy azt gondolja, hogy nem lesz képes megtartani téged, ha ennyi rajongód akad. Mondd el neki, hogy nagyon fontos számodra és kizárólagosnak tekinted a kapcsolatodat. Így elkerülheted a féltékenységi jelenetet.

Bak (december 22. - január 20.)
Nagyon sok érzelmet viszel bele a párkapcsolatodba, talán már a saját károdra alkalmazkodsz kedvesedhez. Lehet, hogy lemondasz az igényeidről is, csak azért, hogy őt boldognak lásd. Az erotikában is az a legfontosabb számodra, hogy szerelmednek örömet szerezz, saját magadra már kevésbé figyelsz. Így csak ideig-óráig tartható fenn a harmonikus kapcsolat, hiszen előbb vagy utóbb nagyon elégedetlenné válhatsz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Az idődet inkább a barátaiddal töltöd, hiszen párkapcsolatodat kicsit unalmasnak találhatod. Így marad a barátokkal a közös bulizás, nagy kedvvel veted bele magad a szórakozásba. Nem is csoda, ha akad jelölt az új szerelemre is. Még az is megtörténhet, hogy rájössz, egy régi ismerősöd iránt már nem csak baráti érzelmeket táplálsz - nagyon szívesen fűznéd szorosabbra a szálakat. Fontos, hogy ne hamarkodd el a döntést!

Halak (február 20. - március 20.)
Rengeteg teendőd adódhat a mindennapok során, így amikor esténként hazaérsz, már nem sok energiával rendelkezel. Ám vágysz az intim pillanatokra, amelyeket kedveseddel oszthatnál meg. Rájöhetsz, hogy a gyengédség nem energia-befektetés, hanem sokkal inkább energiaforrás lehet. Teljesen mindegy, hogy ki mutatja meg először az érzelmes oldalát, a lényeg, hogy sok szeretet legyen a párkapcsolatodban!