Heti horoszkóp január 28-tól február 3-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Vág az eszed a héten, ez nagy előnyt jelent, amikor egyszerre nagyobb mennyiségű munka szakad a nyakadba! A magánéletedben fontos lehet, hogy a kapcsolataidat ápolhasd, hiszen igényt tartanál a baráti beszélgetésekre is, de kedveseddel is szívesen töltenél el több időt. Intézd úgy, hogy mindkettő beleférjen a hétbe.

Bika (április 21. - május 20.)
Nagyon szívesen végzel olyan teendőket a munkahelyeden, amelyek igazi kihívást jelentek számodra. Akár nagyobb mennyiségű munkával is sikerrel megbirkózol a gyorsaságodnak köszönhetően. A magánéletedben fontos lehet, hogy ne terheld túl magad elintéznivalókkal és feladatokkal. Ha családtagjaid vagy barátaid hajlandóak arra, hogy levegyenek valamit a válladról, akkor fogadd el a segítséget!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Rengeteget dolgozol a napokban, ám szinte alig érzed meg, hiszen rengeteg energiával rendelkezel. Hosszabb távon nem szabad kizsákmányolnod magad! A magánéletedben jellemző lehet, hogy nagy elvárásokkal fordulsz családtagjaid felé. Elvárod, hogy maximálisan tiszteljék a véleményedet, és nagyon feszültté válhatsz, ha nem figyelnek rád eléggé.

Rák (június 22. - július 22.)
Az utóbbi időben meglehetősen túlhajthattad magad, de most rá kell jönnöd, hogy még te sem bírod a tempót pihenés nélkül. A magánéletedben nagyon romantikus és érzelmes hangulatba kerülsz, érdemes néhány meghitt órát kedveseddel töltened. Emellett óriási benned a segítőkészség, ami megerősítheti a családi kapcsolataidat.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
A kommunikáció nagyon fontos szerepet tölt be az életedben. Sok munkamegbeszélésed, üzleti tárgyalásod válhat aktuálissá. A magánéletedben alkalmad nyílik végre egy kis lazításra. Rajtad áll, hogy ezt az időt passzív vagy aktív pihenésre használod fel. Ha érzel magadban egy kis plusz energiát, akkor mozogj végre egy kicsit!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Annyi dolgod lehet a munkahelyeden, hogy azt sem tudod, hogy melyik teendővel kezd a napodat. Fontos lehet, hogy rangsort állíts a teendők között! A magánéletedben nagyon elfogadóan bánsz családtagjaiddal, és megvan benned a kompromisszumkészség, amely előre viheti a kapcsolataidat. Nem is beszélve arról, hogy kimondottan kedves hangulatban vagy.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
A munkahelyeden szeretnéd a gyakorlatban is megvalósítani jó ötleteidet, és ehhez most segítséget is kaphatsz: felettesed támogathatja kreativitásodat. A magánéletedben több szórakozásra vágysz - fogékony vagy mindenre, ami jó. Az étvágyad is megnövekedhet, de szerencsére figyelsz a mértékre. Ha mégis többet mutat a mérleg egy-két kilóval, akkor tarts néhány zöldségnapot!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Beszédes hangulatban vagy, nagyon sok közlendőd van munkatársaid felé. Ügyelj arra, hogy ne osztogass kéretlenül jó tanácsokat! A magánéletedben harmonikus légkörre, elfogadásra számíthatsz. Jól érzed magad otthonodban, és ha jut időd egy kis pihenésre, akkor igazán feltöltődhetsz. Jó ötlet, ha néhány napot otthonod csinosítgatására szánsz.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Itt az ideje, hogy a munkahelyeden megmutasd, hogy jóval, több tehetséggel rendelkezel, mint ami eddig nyilvánvaló volt. A magánéleteden fontos lehet, hogy kimenj végre a világba, hiszen nagyon sok programot kínál fel neked az élet. Szerezd vissza vitalitásodat a sport segítségével, ez jót tesz majd immunrendszerednek is.

Bak (december 22. - január 20.)
Hajlandó vagy elhagyni a bevált utat a járatlanért, rugalmasságod megnövekedhet. Ezt a munkahelyeden is kihasználhatod, vállalj el szokatlanabb, új feladatokat. A magánéletedben fontos lehet, hogy ne szorítsd háttérbe drasztikusan a saját igényeidet. Ahhoz, hogy családtagjaid jól érezzék magukat, nem kell minden feladatot, elintéznivalót magadra vállalnod!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Nagy tehetséggel győzöl meg bárkit az igazadról, ez áll a felettesedre is. Ha el akarod vele fogadtatni a gondolataidat, módszereidet, akkor most megtalálhatod a módját! A magánéletedben igaz lehet, hogy nagyon rugalmasan és érzékenyen állsz hozzá családtagjaidhoz. Arra is hajlandó lehetsz, hogy minden eszközzel segíts a problémáik megoldásában.

Halak (február 20. - március 20.)
A legszívesebben ki sem tennéd a lábadat otthonról, a munkahelyedre, pedig végképp nincs kedved bemenni. Ügyelj arra, hogy ne látsszon meg rajtad a közömbösséged. A magánéletedben adódhatnak kisebb félreértések, amelyek miatt még össze is veszhettek családtagjaiddal. Beszéljétek meg világosabban, hogy ki milyen feladatokat, elintéznivalókat vállal magára.