Julianne Moore szigorú diétán él

Vágólapra másolva!
Julianne Moore amerikai színésznő egy interjúban bevallotta: évek óta szigorú diétán él és gyakran éhezteti magát, csak hogy "elfogadható" méretű maradjon.
Vágólapra másolva!

Julianne Moore amerikai színésznő, a Hannibal című film főszereplője egy nemrég készült interjúban elmondta, évek óta egy szigorú és "meglehetősen unalmas" diétán él, csak azért, hogy meg tudja őrizni karcsúságát.

"Még most sem tudom elfogadni, hogy hízékony alkat vagyok, ezért évek óta ugyanazon a meglehetősen unalmas étrenden élek" - mondta az Eve magazinnak a 47 éves színésznő. "Szinte nem is eszem mást, csak joghurtot és müzliszeleteket. Utálom az egészet, utálok éhezni, de ez az egyetlen módja annak, hogy megtartsam a viszonylag elfogadható alakomat."

A színésznő azt is elmondta, "utálja", hogy ekkora a nyomás a hírességeken: minél karcsúbbnak kell lenniük, mert csak akkor kaphatnak jó szerepeket.

"Nem én vagyok az egyetlen, aki éhezik, csak azért, hogy a filmipar cápái elfogadják" - tette hozzá Moore. "Biztos vagyok abban, hogy a színésznők nagy része állandóan éhes."