Spears csak telefonon beszélhet a gyerekeivel

Vágólapra másolva!
Britney Spears amerikai énekesnő számára engedélyezte a bíróság, hogy telefonon beszélhessen a gyerekeivel, bár a személyes találkozókat még mindig megtiltották neki. A zűrös életű sztár az édesanyjánál és régi-új barátjánál keres segítséget.
Vágólapra másolva!

Britney Spears amerikai énekesnő telefonon már beszélhet két kisfiával, de találkozni nem találkozhat velük - döntött a Los Angeles-i bíróság néhány napja. A zűrös életű sztár láthatási jogát közel egy hónapja függesztették fel, miután az otthonánál kitört veszekedés után rövid ideig kórházban ápolták.

Spears ügyvédei az elmúlt hetekben kétszer is kérték a bíróságot, hogy vizsgálja felül korábbi döntését, és engedje az énekesnőt találkozni a gyerekeivel.

Britney Spears ezekben a napokban újra találkozott az édesanyjával, Lynne-nel, akivel jó ideje "haragban voltak", mert a 26 éves sztár "mindenért a szüleit vádolja" - a találkozó azonban veszekedésbe torkollott.

"Britney azért találkozott újra az anyjával, hogy legyen valaki, aki megvigasztalja őt" - árulta el egy magát megnevezni nem kívánó szemtanú a People magazinnak. "De végig veszekedtek a kocsiban, folyamtosan kiabáltak egymással, sőt, Britney még félre is állt az út szélére, hogy még jobban üvöltözhessenek. Egyáltalán nem úgy alakult ez a találkozó, mint ahogyan remélték."

Bennfentesek arról is beszámoltak, Britney Spears újra együtt van Adnan Ghalib fotóssal - akivel a múlt héten szakított, sőt, még azt is letagadta, hogy ismernék egymást -, mert "Ghalib az egyetlen, aki tényleg megérti őt."

Az énekesnő barátai szerint Spears "mindent kész megtenni" azért, hogy meggyógyuljon: pszichiáterhez fordult azért, hogy megkezdjen egy "hosszú terápiát".

"Britney nagyon ki van borulva, alig alszik, a hangulata hullámzó" - mondta egyikőjük. "De megértette, hogy szakszerű segítségre van szüksége, ezért felkeresett egy pszichiátert. Biztos, hogy jó ideig tart majd, amíg újra a régi önmaga lesz, de a problémája kezelhető."