Összebalhézott Lindsay Lohan és Paris Hilton

Vágólapra másolva!
Összeveszett egy Grammy-partin Lindsay Lohan és Paris Hilton - mindketten ugyanazzal a producerrel szerettek volna megismerkedni, hogy segítsen lendületbe hozni halódó karrierjüknek.
Vágólapra másolva!

Paris Hilton és Lindsay Lohan összevesztek egy Grammy-partin Los Angelesben. A két híresség - akik ismertek arról, hogy ki nem állhatják egymást - a Timbaland által szevezett exkluzív bulin csapott össze.

"Igaz, hogy nem estek egymásnak, de elég csúnyán beszéltek, mutogattak egymásra és azt kérdezgették, hogy kerül a partira a másik" - mondta egy szemtanú. "Kemény szópárbajt vívtak, és gyilkos pillantásokat vetettek egymásra."

Bennfentesek szerint a két híresség magán Timbalanden veszett össze: mindketten úgy gondolták, hogy a partin "közelebb kerülhetnek a producerhez", aki segíthet karrierjükbe életet lehelni.

"Lindsay is, és Paris is úgy gondolták, hogy ez a parti jó ürügy lesz arra, hogy megismerkedjenek a producerrel, és beszélgessenek vele, hátha hajlandó együtt működni velük" - folytatta a bennfentes. "Arra persze nem számítottak, hogy a másik is ott lesz, ráadásul pont ugyanolyan szándékkal."