Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma a Bikában jár, kvadrátban áll a Nappal. Úgy érezhetjük, hogy szinte szétfeszít minket a harag, és csak egy kis megjegyzés kell, hogy robbanjon a bomba.
Vágólapra másolva!

A Hold ma a Bikában jár. Egészségügyi szempontból ez a torok, a mandulák területét érinti. Aki hajlamos az ilyen típusú megbetegedésekre, az a mai napon különösen figyeljen oda, nehogy elkapjon valamilyen fertőzést. A rekedtség, a torokgyulladás gyógyítására kitűnő házi szer az orvosi vagy kerti zsálya. A gyógynövényben található illóolajok gyulladásgátló, baktériumölő és fertőtlenítő hatásúak. Érdemes zsályateát főzni, és ezzel kétóránként öblögetni, gargarizálni.

A Hold ma kvadrátban áll a Nappal. Alaposan felkavar minket ez a csillagállás, a lelkünkben eluralkodhat a káosz érzése, amikor semmi sem jó, semmi sincs a helyén. Úgy érezhetjük, hogy szinte szétfeszít minket a harag, és csak egy kis megjegyzés kell, hogy robbanjon a bomba. Ha pedig valaki óvatlanul belénk köt, akkor rázúdítjuk minden dühünket. Aki problémás alkat és könnyen elönti az agresszió, talán nem tudja magát visszafogni, ennek eredménye akár testi erőszak is lehet.

Ez a viselkedés -akár gyermekünkkel, akár pedig házastársunkkal szemben alkalmazzuk- egyáltalán nem célravezető, s nagyon gyorsan érezteti negatív hatásait, esetleg a kapcsolat felbomlásához is vezethet. Igyekezzünk minél megfontoltabban reagálni a minket érő helyzetekre: legjobb, ha tízig számolunk, mielőtt bármi olyasmit tennénk vagy mondanánk, amit később megbánhatunk.