Szerelmi horoszkóp február 14-től 20-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Nagyon sok programban lehet részetek a napokban, de különösen fontos lenne, hogy törődjetek egy kicsit a barátaitokkal is. A közös barátok mindig összetartó erőt jelentenek a kapcsolatban, tehát szervezzetek egy nagy bulit, ahol mindenki ott van, akit csak szerettek. Ha van még olyan régi barátod, akit nem mutattál be kedvesednek, akkor itt az alkalom! Jusson idő arra is, hogy kettesben szórakozzatok egy kicsit!

Bika (április 21. - május 20.)
Nagyon megértő vagy kedveseddel, szinte mindent megteszel annak érdekében, hogy jól érezze magát. Ám elvárásaid is vannak, ragaszkodsz ahhoz, hogy pontosan úgy történjenek a mindennapi események, ahogyan azt te eltervezted. Talán egy kicsit rugalmatlan vagy a párkapcsolatodban, ám bőségesen kárpótolod szerelmedet a kedvességeddel. Szinte minden napra jut valamilyen kis meglepetésed, amelynek párod nagyon örül!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Általában inkább a jó beszélgetéseket kedveled, nem vagy kedveskedő vagy összebújós alkat. A napokban azonban megnövekedhet az igényed a romantikára, sokkal több gyengédséget vársz kedvesedtől. Te magad is jobban kimutatod, hogy figyelsz partneredre, s amikor vele beszélgetsz, akkor csak rá figyelsz. Kivételesen beszélhetsz szerelmednek az érzelmeidről is!

Rák (június 22. - július 22.)
Ha nincs állandó kapcsolatod, vagy éppen már kikívánkozol a régiből, akkor könnyen eshetsz a napokban új szerelembe. Több olyan emberrel találkozhatsz, aki már első ránézésre is tetszik neked. Ha új szerelmet akarsz, akkor csak válogatnod kell a jó alkalmak között. Fontos lehet, hogy mielőtt új kapcsolatba bonyolódnál, le tudd zárni a régi kapcsolatodat. Ne ess abba a hibába, hogy több vasat tartasz a tűzben!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
A napokban összehangolhatod a kedvességedet azzal a szenvedéllyel, amivel a párodat kápráztatod el. Szerelmed nagyon örül neki, hogy még mindig vonzónak találod! Mutasd meg neki minden eszközzel, hogy tetszeni szeretnél neki. Menjetek el közösen vásárolni, és kizárólag azokat a darabokat vedd meg, amelyek a kedvesednek is tetszenek. Fontos, hogy kérd ki a véleményét, hiszen ezzel kimutatod, hogy tiszteled őt!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Nagyon játékos és vidám hangulatban vagy a napokban, sőt, nem hiányzik belőled a szenvedély sem! Talán a temperamentumod egy kicsit sok a kedvesednek, hiszen lehet, hogy ő nem az erotikára vágyik most, hanem sokkal inkább a gyengédségre. Ha finoman és óvatosan csábítod el, akkor mindketten elégedettek lesztek, és a kapcsolatotok is sokkal szorosabbá válhat. Nagyon fontos, hogy ne ronts ajtóstul a házba!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Kedvesed nagyon tüzes hangulatban lehet, és minden adandó alkalommal a tudtodra adja, hogy vonzónak talál. Ez nagyon hízeleg a hiúságodnak, de igaz az is, hogy esti programként most beérnéd egy jó kiadós alvással. Semmi kedved a szenvedélyes szexhez, fáradt vagy, pihenésre lenne szükséged. Lehet, hogy úgy érzed, hogy szerelmed üldöz a vágyival, és különféle kifogásokat keresel, hogy kibújj a szerelmi légyott alól!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Többször is leültök kedveseddel beszélgetni, ezek az alkalmak az őszinteség jegyében telnek. Talán egy kicsit túlságosan is őszinték vagytok egymáshoz, olyan témák is felmerülhetnek, amelyeket végül kínosnak éreztek. Gondold át jobban, hogy mit mondasz, hiszen egy rosszul fogalmazott kijelentéssel nagyon megbánthatod kedvesedet! Ha nehéz a téma, akkor fogalmazz tapintatosabban, diplomatikusabban!

Nyilas (november 22. - december 21.)
A napokban nem vagytok tekintettel egymás igényeire és érzelmeire sem. Ennek szinte elkerülhetetlenül veszekedés lesz a vége. Ha vitás helyzet alakul ki közöttetek, akkor sem mindegy, hogy miként vitatkoztok. Ne veszítsétek el teljesen a fejeteket, és ne mondjatok sértő kijelentéseket. Most olyan mondatok is elhangozhatnak, amelyeket később nagyon megbánhattok. Ha veszekszel kedveseddel, akkor emlékeztesd magad arra, hogy szereted őt!

Bak (december 22. - január 20.)
Máskor meglehetősen visszafogottan és szégyenlősen viselkedsz a szerelemben, ám a napokban nagyon önfeledten viselkedsz. Megmutatod kedvesednek, hogy tudsz játékos és vidám is lenni. Még arra is hajlandó lehetsz, hogy kicsit többet járjatok el otthonról, sőt, te magad is szervezel közös programokat. Rájöhetsz, hogy a közös élmények nagyon fontosak, s hihetetlenül meg tudják erősíteni a párkapcsolatodat!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Talán túlságosan is önfeláldozó vagy a szerelemben, hiszen minden eszközzel boldoggá szeretnéd tenni kedvesedet. A saját igényeiddel, vágyaiddal közben nem sokat törődsz - már az is boldoggá tehet, ha szerelmed egy mosollyal jutalmazza meg a fáradozásaidat. Ha új szerelemben élsz, akkor nagyon boldog napokat élhettek meg, érdemes csak egymással törődnötök. Vegyél ki néhány nap szabadságot, és utazzatok el!

Halak (február 20. - március 20.)
Szerelmes hangulatban vagy, ám a kedvességedet nem mindig tudod kimutatni párodnak. Talán fáradtabbak vagytok, vagy szerelmednek a rossz kedve. Gondolkodj el, hogy mivel tudnád felvidítani! Kedveskedj neki egy kis meglepetéssel, vagy kisebb ajándékkal. Megteheted, hogy programot szervezel, a színház vagy a mozi is telitalálat lehet. Még jobb, ha elviszed őt egy kisebb utazásra, egy hosszú hétvége csodát művelhet!