Heidi Klum a legszexisebb modell

Vágólapra másolva!
Heidi Klum német származású topmodellt választotta meg a legszexisebb modellnek egy internetes portál. A háromgyermekes anyuka többek között Gisele Bündchent, Naomi Campbellt és Kate Mosst is maga mögé utasította.
Vágólapra másolva!

Heidi Klumot választotta a legszexisebb modellnek egy internetes portál - a Models.com szerint a háromgyerekes, német származású anyuka nem pusztán gyönyörű és tehetséges, hanem igazi "jelenség", aki "az élet minden területén kitűnően teljesít".

A második és a harmadik helyre két brazil szépség került: Gisele Bümdchen és Adriana Lima. A negyedik Tyra Banks lett, míg a veterán Naomi Campbell a tizenkettedik helyet szerezte meg magának; Kate Moss pedig a tizennyolcadik lett.

Az oldal szerkesztői szerint "akkor lesz igazán vonzó egy nő, ha jól érzi magát a bőrében" - az összesen 25 modellt tartalmazó listát elsősorban szakmai szempontok alapján állították össze.

A legszexisebbnek kikiáltott Klum a napokban egy meglepő kijelentésével is felhívta magára a figyelmet: egy interjúban azt mondta, szívesen vendégül látná az otthonában Britney Spears amerikai énekesnőt.

"Britney bármikor felhívhat, és ha akar, oda is költözhet a házunkba néhány hónapra. Lehet, hogy segíthetnék abban, hogy újra sínre kerüljön az élete" - mondta Heidi Klum egy német tévéműsorban.