Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold az Oroszlán csillagjegyben halad, szemben áll a Merkúr bolygóval. Különösen a szerelmesek figyeljenek arra, hogy ne a mai napon próbálják meg ellentéteiket rendezni.
Vágólapra másolva!

A Hold az Oroszlán csillagjegyben halad. Fontos, hogy a mai napon pihenni is tudjunk, hiszen keringési rendszerünk érzékenyebb lehet. Jól jöhet, ha ebéd után pihenünk egy kicsit. A mai nap nem alkalmas arra, hogy erőnkön felül vállaljunk el teendőket, legyünk magunkkal elnézőek.

Ma nagyobb igényünk lehet arra, hogy egy kis vidámság és szórakozás is legyen az életünkben. Szervezzünk programot délutánra, amelyet gyermekeinkkel, családunkkal osztunk meg. Jellemző lehet ránk, hogy a luxusra is sokkal jobban vágyunk - megtehetjük, hogy elmegyünk egy igazán jó étterembe.

A Hold szemben áll a Merkúr bolygóval. Nem ma van annak a napja, hogy az érzelmeinket megfogalmazzuk. Különösen a szerelmesek figyeljenek arra, hogy ne a mai napon próbálják meg ellentéteiket rendezni. Ha a pozitív érzelmeket akarjuk megfogalmazni, abban is elég ügyetlenek lehetünk.