Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma már a Szűz csillagjegyben halad, szemben áll az Uránusz bolygóval. A lelkünk mélyén nyugtalanabbak lehetünk, ám ez nem mindig nyilvánul meg a külvilág számára.
Vágólapra másolva!

A Hold ma már a Szűz csillagjegyben halad. Figyeljünk arra, hogy mit eszünk, hiszen az emésztőrendszerünk érzékenyebb lehet. Ne együnk nehéz, zsíros vagy túlságosan fűszeres ételeket. Jól tesszük viszont, ha magas rosttartalmú élelmiszert fogyasztunk!

Ma már a fogyó Hold idejét éljük, ezért elkezdhetjük a diétát, ha szükségünk van arra, hogy néhány kilót leadjunk. Alkalmas az időszak arra is, hogy bőrtisztító kezeléseket, kúrákat végezzünk!

Hangulatunk megfontolt lehet, ezért alkalmas az időszak arra, hogy szerződéseinket, hivatalos leveleinket megfogalmazzuk. Nagyot léphetünk előre az ismeretszerzésben is, hiszen komolyan vesszük a tanulmányokat.

Ma a Hold szemben áll az Uránusz bolygóval. A lelkünk mélyén nyugtalanabbak lehetünk, ám ez nem mindig nyilvánul meg a külvilág számára. Mi magunk sem tudjuk meghatározni, hogy mi a feszültség oka, de nem árt jobban ügyelnünk, hiszen kiszámíthatatlanok a reakcióink.