Jim Carrey nem nősül meg többé

Vágólapra másolva!
Jim Carrey amerikai komikus és barátnője, Jenny McCarthy nem házasodnak össze és gyerekeket sem terveznek - jelentette ki a színésznő egy interjúban, mert  "ők így boldogok, ahogy vannak".
Vágólapra másolva!

Jim Carrey amerikai színész, az Ace Ventura című film főszereplője és barátnője, Jenny McCarthy színésznő és modell - akik majdnem két éve vannak együtt - sem házasságot, sem közös gyereket nem szeretnének - annak ellenére, hogy "hosszú távra terveznek" és "tökéletesen boldogok együtt".

"Elegem van azokból a kérdésekből, hogy mikor lesz az esküvő, vagy hogy mikor érkezik a kisbaba" - jelentette ki McCarthy egy interjúban. "Mi tökéletesen boldogok vagyunk együtt, és elég nekünk az, hogy egymás mellett ébredhetünk fel minden reggel. Szeretjük egymást, és ez a legfontosabb. A házasság csak egy plusz papír lenne, amire senkinek nincs szüksége."

A színésznő azt is elmondta az In Touch Weekly magazinnak, hogy "már mindketten próbálták a házasságot", de "egyikőjüknek sem jött be".

"Attól, hogy két ember összeházasodik, és hatalmas esküvőt rendez, még egyáltalán nem biztos, hogy együtt maradnak, vagy hűségesek lesznek a másikhoz" - mondta Jenny McCarthy. "A szerelem az igazi garancia, nem pedig a házassági kivonat."

A pár gyereket sem szeretne - Jim Carrey-nek már van egy lánya egy korábbi kapcsolatából, McCarthynek pedig egy kisfia -, bár arra nem adtak magyarázatot, miért nem akarnak közös családot.