Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma - a nap nagy részében - a Hold a Nyilas csillagjegyben halad, együtt áll a Plútóval, szemben a Marssal. Ma nyitottabbak vagyunk szeretteink, különösen a családtagjaink felé, szívesen osztozunk velük az élményekben - szinte bármilyen közös program nagyon élvezetes lehet.
Vágólapra másolva!

Ma - a nap nagy részében - a Hold a Nyilas csillagjegyben halad.

A mozgás ma különösen jól eshet, de ügyeljünk arra, hogy semmiképpen se erőltessük meg a combizmainkat: ha azt tapasztaljuk, hogy kissé fájdalmas, ha az edzés során a lábainkat terheljük, váltsunk gyakorlatot, vagy hagyjuk abba. Válasszunk olyan mozgásformát, amelyet a szabadban űzhetünk - legegyszerűbb és legveszélytelenebb, ha kimegyünk a természetbe, egy kiadós sétára.

Sport után egy kis masszázs nagyon kellemes lehet: jótékonyan ellazítja a fájó izmokat.

Ma nyitottabbak vagyunk szeretteink, különösen a családtagjaink felé, szívesen osztozunk velük az élményekben - szinte bármilyen közös program nagyon élvezetes lehet.

Este a Hold együtt áll a Plútóval, s szemben a Marssal. At tapasztalhatjuk, hogy több bennünk a feszültség, mint máskor, mégsem szívesen adnánk ki magunkból a dühös energiákat, inkább csak belül "fortyogunk".

Koncentráljunk az élet kellemes voltára, egy aromaterápiás fürdő sokat segíthet, nyugtató levendula illattal.