Megjelent Nicole Richie-ék családi albuma

Vágólapra másolva!
Az interneten is megjelentek Nicole Richie, Joel Madden és kislányuk, Harlow Winter Kate első fotói - a People magazin azon számát, melyben a család szerepelt, közel kétmillióan vásárolták meg.
Vágólapra másolva!

Nicole Richie amerikai valóságshow-sztár és kedvese, Joel Madden ztenész, a Good Charlotte együttes frontembere múlt kéten mutatták meg először január 11-én született kislányukat, Harlow Winter Kate-et. Az exkluzív fotósorozat az amerikai People amerikai magazinban jelent meg.

Richie és Madden interjút is adtak a lapnak: beszéltek többek között arról, hogy a kislány érkezése teljesen megváltoztatta az életüket, és átalakította a mindennapjaikat.

Forrás: People.com


"Azelőtt rengeteget buliztunk, de most igyekszem minden percemet a kislányommal tölteni" - mondta Richie. "Nem is emlékszem, milyen volt az élet nélküle, de nem bánom, hogy így alakult. Harlow Isten ajándéka. Most már minden róla szól."

Richie azt is elmesélte, a baba különleges nevéről - Harlow Winter Kate - nehezen egyeztek meg a kedvesével.

Forrás: People.com


"Én valami laza, hippis nevet szerettem volna, Joel viszont klasszikus, bibliai nevet" - árulta el a 26 éves híresség. "Jean Harlow színésznő és Shalom Harlow modell volt a legnagyobb inspiráció. A Kate is nagyon tetszett, de nem akartam, hogy ez legyen az első neve, mert annyira egyszerű. Azt akartuk, hogy különleges, de mégis stílusos neve legyen. A Winter pedig csak úgy eszünkbe jutott. A tél nyugodt és csöndes -pont mint a kislányunk."

A People múlt heti számát közel kétmillióan vásárolták meg, jóval többen, mint az a kiadást, melyben Christina Aguilera amerikai énekesnő szerepelt a kisfiával, Max Lironnal. Egy, a laphoz közel álló, magát megnevezni nem kívánó forrás szerint Nicole Richie sokkal "érdekesebb", mint a Grammy-díjas énekesnő.

Forrás: People.com


"Nicole botrányos életet élt. Bevallotta, hogy kábítószerfüggő volt, és le is tartóztatták, ráadásul egy időben minden lap tele volt azzal, hogy anorexiás" - mondta a forrás az MSNBC.com internetes portálnak. "Most viszont családot alapított, és az emberek kíváncsiak arra, hogy hogyan képes megállapodni."