Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma már a Halak csillagjegyben halad, együtt áll a Nappal és az Uránusszal, és szextilben áll a Jupiterrel. Meglephetjük a szerelmünket a kedvességünkkel, s minden apró gesztusunk kedvező fogadtatásra talál.
Vágólapra másolva!

A Hold ma már a Halak csillagjegyben halad. Ma lábfejünk lesz sérülékenyebb, így ügyelnünk kell arra, hogy a cipőnk kényelmes legyen. Nagyon jót tesz a kamillás lábfürdő, utána érdemes bőrradírral átdörzsölnünk a lábunkat. Ezek után használjunk tápláló krémet!

Ma az újhold napját éljük, ezért megszabadulhatunk a rossz szokásainktól. Ha ma döntünk úgy, hogy abbahagyjuk a dohányzást vagy más rossz beidegződést, akkor sikerre vihetjük a tervünket.

Ma kevésbé leszünk határozottak, inkább a befolyásolhatóság jellemez minket. A hangulatunk kifejezetten álmodozó lehet, nem nagyon tudunk odafigyelni a koncentrációt igénylő feladatokra.

A Hold együtt áll a Nappal és az Uránusszal, és szextilben áll a Jupiterrel. Meglephetjük a szerelmünket a kedvességünkkel, s minden apró gesztusunk kedvező fogadtatásra talál. Fontos, hogy sokkal jobban odafigyeljünk egymásra.