Fogyókúrás könyvet ír Janet Jackson

Vágólapra másolva!
Janet Jackson amerikai énekesnő könyvet ír a fogyókúráról és a súlyingadozásáról, ami az egész életét végigkísérte. A "rajongói kérésre" születő mű idén karácsonykor kerül a boltokba.
Vágólapra másolva!

Janet Jackson amerikai énekesnő könyvet ír a fogyókúráról, és arról az egész életét végigkíséről harcról, amit a testsúlyával folytatott. A könyv várhatóan idén karácsonykor kerül majd a boltokba.

"Amióta csak az eszemet tudom, híztam és fogytam, híztam és fogytam" - mondta az énekesnő. "Aztán majdnem kilencven kilósra híztam, de négy hónap alatt sikerült visszanyernem a formámat. Azóta rengeteg ember kérdezi meg, mi a titkom."

Az énekesnő saját táplálkozási szakértőjével, a látványos fogyásában közreműködő tanácsadójával, David Allennel közösen írja majd a könyvet.

"Nem egyszerű tipp-gyűjteményt akarok, hanem egy igazi utazás történetét, azt is le szeretném írni, milyen érzelmi hatások vezettek oda, hogy túl sokat ettem" - tette hozzá Jackson. "A legtöbb ember a stressz vagy az elkeseredettség miatt kezd el hízni, és nekik igenis szükségük van az inspirációra, és arra, hogy érezzék: nincsenek egyedül."