Ledger lánya kimaradt a végrendeletből

Vágólapra másolva!
Heath Ledger, a tragikus körülmények között elhunyt ausztrál színész végrendeletéből kimaradt két és fél éves kislánya, Matilda - Ledger ugyanis még az ő születése előtt rendelkezett a vagyonáról. A színész családja állítja: mindenképpen gondoskodnak majd Matildáról.
Vágólapra másolva!

Heath Ledger, a néhány hete tragikus körülmények között, gyógyszer-túladagolásban elhunyt ausztrál színész kihagyta a végrendeletéből a kislányát, Matilda Rose-t. A Túl a barátságon című film főszereplője ugyanis még 2003-ban rendelkezett a vagyonáról, két évvel azelőtt, hogy a lánya megszületett volna.

Ledger családja a végrendelet nyilvánosságra kerülése után azonnal reagált, és egyértelműen kijelentették: mindenképpen gondoskoni akarnak a kislányról, és annak édesanyjáról, a színész volt barátnőjéről, Michelle Williams színésznőről.

"Matilda számunkra az első, őt is és Michelle-t is a családunk tagjának tekintjük" - mondta Ledger apja. "Mindenképpen gondoskodni akarunk róluk.Biztosak vagyunk abban, hogy Heath is ezt akarná."

A színész a hétvégén nyilvánosságra hozott végrendeletében a szüleit és a testvérét jelölte meg örököseiként.