Lopez ikreit csak az apjuk fotózhatja

Vágólapra másolva!
Jennifer Lopez amerikai énekesnő megegyezett a gyermekei első fotóinak közlési jogról egy amerikai magazinnal; a több millió dolláros díj mellett azonban kemény feltételeket is szabott a lapnak: nem nevezhetik többet J.Lo-nak, és a képeket a férje, Marc Anthony kell, hogy készítse.
Vágólapra másolva!

Jennifer Lopez amerikai énekesnő már ikergyermekei, Max és Emme megszületése előtt eladta a két kicsi első fotóinak közlési jogát a People amerikai magazinnak - ráadásul rekordösszegért, közel hatmillió dollárért. Nemrég azonban kiderült, a híresség a hatalmas összeg megfizetése mellett kemény feltételek teljesítését is követeli a laptól: a cikkekben nem nevezhetik többet J.Lo-nak, és a képeket a férje, Marc Anthony kell, hogy készítse.

"Jennifer csak úgy volt hajlandó aláírni a szerződést, ha a People megígéri, hogy egyetlen cikkben sem írja le többet a becenevét, a J.Lo-t" - árulta el egy magát megnevezni nem kívánó forrás a TMZ.com internetes portálnak. "Jennifer úgy gondolja, már rég túllépett a hiphop-díva szerepén, ez a becenév pedig mindenkit egy régi korszakára emlékeztetne."

"Ráadásul - folytatta a bennfentes - Jennifer azt akarja, hogy a férje, Marc készítette képek jelenjenek meg a lapban. A People persze megpróbálta lebeszélni erről, de Jennifer hajthatatlan."

Az énekesnő szóvivője nem kívánta kommentálni az internetes portál értesüléseit; a People képviselője pedig csak annyit üzent: "köszönik szépen az ingyenreklámot".

Lopez ikergyermekei, Max és Emme február 22-én születtek.