Jolie Franciaországban szeretne szülni

Vágólapra másolva!
Angelina Jolie amerikai színésznő Franciaországban szeretné világra hozni a második biológiai gyermekét - állítja egy párizsi kórház alkalmazottja. A hírt hivatalosan nem erősítették meg, de "nem lehet véletlen", hogy Jolie és kedvese, Brad Pitt a napokban ajánlatot tettek egy provence-i birtokra.
Vágólapra másolva!

Brad Pitt amerikai színész és kedvese, Angelina Jolie Oscar-díjas színésznő - akik nyárra várják második biológiai gyermeküket - valószínűleg Franciaországba költöznek a baba érkezése előtt, mert Jolie egy párizsi kórházban szeretne szülni. A pár terveit az Amerikai kórház egyik alkalmazottja kotyogta ki az US Weekly magazinnak.

"Angelina hosszú beszélgetéseket folytatott a kórház vezetőségéről, és kijelentette, hogy szívesen adna életet a következő gyermekének az intézményben" - állította a magát megnevezni nem kívánó forrás.

A hírt hivatalosan nem erősítették meg - bár a pár még azt sem jelentette be, hogy gyereket várnak -, de "nem lehet véletlen egybeesés", hogy Jolie és Pitt a napokban ajánlatot tett egy Provece körzetében lévő birtokra, és az azon álló, 850 éves házra.

"Brad és Angelina korábban már szemet vetettek erre a házra, de nem vették meg, mert a helyi hatóságok nem akarták engedélyezni, hogy Brad motorozásra alkalmas utaka építtessen a birtokra" - árulta el egy bennfentes. "De most, hogy változott a helyzet, és az önkormányzat kész megadni az engedélyt, ajánlatot tettek a házra. Biztos, hogy szívesen odaköltöznének, nagyszerű hely lenne a gyermeknevelésre."

A pár ismerősei szerint Jolie kifejezetten ragaszkodik Franciaországhoz, mert az édesanyja, Marcheline, francia származású.

Jolie és Pitt jelenleg négy gyereket nevelnek: Maddox hat, Pax 4, Zahara három éves, Shiloh pedig 22 hónapos.