Előkerült Heath Ledger szerelemgyereke

Vágólapra másolva!
Heath Ledger, a nemrég tragikus körülmények között elhunyt ausztrál színész családja állítja: a hírességnek nem Matilda az egyetlen gyermeke - állítólag volt egy másik kislánya, egy  titkos szerelmi kapcsolatából.
Vágólapra másolva!

Heath Ledger ausztrál színész családja szerint a nemrég gyógyszer-túladagolásban elhunyt hírességnek évekkel ezelőtt született egy gyermeke, egy titkos szerelmi kapcsolatából.

Ausztrál lapok szerint a színész mindössze 17 éves volt, amikor viszonyba keveredett egy nála jóval idősebb, kapcsolatban élő nővel - aki csak akkor tudta meg, hogy várandós, amikor véget ért a kapcsolat.

Bár az apaságot hivatalosan még nem bizonyították, Ledger családja meg van győződve arról, hogy a néhai színész a kislány édesapja.

"Szinte száz százalékig biztos, hogy a gyerek apja Heath" - közölte a Daily Telegraph ausztrál lappal Haydn Ledger, a színész nagybátyja. "Mindenki azt hitte, hogy Heath ex-barátnőjének az akkori barátjától van a gyerek, de mi úgy gondoljuk, hogy ez nem igaz."

Ha bebizonyosodik, hogy a gyerek valóban Ledger lánya, akkor jogot formálhat a színész örökségének egy részére.

Ledgernek "hivatalosan" csak egy gyermeke van: a most két éves Matilda Rose-nak Michelle Williams színésznő az édesanyja, akivel a színész évekig együtt élt.