Heti horoszkóp március 31-től április 6-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Általában energikusan látsz a feladataidhoz, a napokban azonban sokkal fáradékonyabb lehetsz. A magánéletedben fontos lehet, hogy a sok munka ellenére azért családtagjaidra is jusson erőd és energiád. Mindenkinek kellenek a közös élmények!

Bika (április 21. - május 20.)
Kedvesen és segítőkészen bánsz munkatársaiddal, még az sincs ellenedre, ha jól kipanaszkodják magukat neked. A magánéletedben sajnos kevesebb időd jut családtagjaidra, mint szeretnéd, ám nagyon szívesen veszel le gondokat a többiek válláról. Számíthatsz is a hálájukra és kedvességükre.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Kellemesen és barátságosan viselkedsz a munkahelyeden, tagadhatatlan, hogy ez nagy népszerűséget ajándékozhat neked. A magánéletedben fontos lehet, hogy a kötelezettségek és teendők mellett a barátokra is jusson egy kis időd. Már nagyon vágysz egy kis kellemes pletykálkodásra.

Rák (június 22. - július 22.)
Elismernek a munkahelyeden, hiszen általában nagyon lelkiismeretesen dolgozol. Ha a felettesed megdicsér, akkor ne szálljon a dicsőség a fejedbe! A magánéletedben fontos lehet, hogy amikor esténként hazaérsz, akkor már ne foglalkozz a munkáddal!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Fontosak számodra a munkakapcsolatok, amelyek végre jól működnek az életedben. Tegyél kedves gesztusokat munkatársaid felé! A magánéletedben kiemelten fontossá válik a számodra a szerelem: ha kedvesed elhanyagol, akkor könnyebben mész bele egy új kapcsolatba.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Vedd elő a nyitottságodat, hiszen nagyon hasznos ismeretségeket köthetsz, amelyek pénzt és jó üzleteket hozhatnak neked. A magánéletedben a szerelem lesz számodra a legfontosabb - jöhet egy új lehetőség is, amely teljesen felkavar! Adj időt magadnak a döntésre!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Rengeteg teendő szakad a nyakadba a munkahelyeden, de ezt meglehetősen derűsen kezeled. A magánéletedben nagyon szenvedélyesen viselkednél, ám attól tartasz, hogy tüzes vágyaddal megijeszted partneredet. Fokozatosan mutasd meg neki, hogy nagyon vonzónak találod!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Gyorsan dolgozol, s azt tapasztalhatod, hogy szinte feleannyi idő alatt elkészülsz a munkahelyi feladatokkal. A magánéletedben fontos lehet, hogy alkalmat teremts a meghitt családi időtöltésre. Nem ártana közös programokat szerveznetek, hiszen ezek energiával töltenek fel.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Érzékenyebb vagy, könnyebben megbántanak a tapintatlan munkatársak. Tartsd szem előtt, hogy a tartós sértettség sehová sem vezet. A magánéletedben pezsgő, színes napokra számíthatsz, amikor jelentkeznek a régen látott barátok. Örülj az izgalmas időszaknak!

Bak (december 22. - január 20.)
Kicsit szétszórtan kezeled a feladataidat, igaz lehet, hogy figyelmetlenebb vagy, mint máskor. A magánéletedben nagyon érzéki hangulatba kerülhetsz, sokkal nagyobb az igényed a szerelemre, mint más napokon. Tölts minél több időt kedveseddel, hiszen izgalmasabbá teheted a párkapcsolatodat!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Nagyon vágysz a főnököd elismerésére, annak is örülnél, ha a megbecsülést anyagilag is kifejeznék feléd. A magánéletedben fontos lehet, hogy alkalmad nyíljon arra, hogy őszinte beszélgetéseket folytass családtagjaiddal. Most kényes témákat is megbeszélhettek!

Halak (február 20. - március 20.)
Gyors a munkatempód, a megszokottnál gördülékenyebben oldod meg a feladataidat. Így több sikerélményed lehet. A magánéletedben nagyon beszédes és kommunikatív vagy. Örülsz, ha könnyed szórakozásra nyílik alkalmad, amit családtagjaiddal oszthatsz meg.