Jolie rosszul viseli a terhességet

Vágólapra másolva!
Angelina Jolie amerikai színésznő, aki a nyár végére várja második gyermekét - vagy gyermekeit -, meglehetősen rosszul viseli  a terhességet: egy magazin szerint állandó szédülés és hányinger gyötri, ráadásul diétáznia is kell, mert cukorbeteg.
Vágólapra másolva!

Angelina Jolie amerikai színésznő, a Mr. és Mrs. Smith című film főszereplője meglehetősen rosszul viseli a várandósságát - állítja a Star című magazin. A lap szerint a híresség folyamatos rosszullétekkel küzd, állandóan hányingere van, szédül, ráadásul diétáznia is kell, mert terhességi cukorbetegségben szenved.

A színésznő hangulata is változékony - írja a Star: mindenre túl érzékenyen reagál, könnyen elsírja magát, ráadásul "gyengének és tehetetlennek érzi magát".

"Az első terhességével nem volt semmi gond, nyugodtan utazgatott és folytatta a jótékonysági munkát" - árulta el egy magát megnevezni nem kívánó forrás a magazinnak. "Most azonban nagyon rosszul van, sokkal fáradékonyabb - ráadásul cukorbeteg lett. Megpróbálja titkolni, de rendszeresen látogat egy táplálkozási tanácsadót, és szigorú diétát kell tartania."

A bennfentes azt is elmondta, a diétázás különösen nehéz Jolie-nak: egyrészt, mert folyton édességet kíván, másrészt, mert nem igazán törődött eddig a helyes étrenddel.

"Angelinát egyáltalán nem érdekli, hogy mit eszik, gyakran el is felejtett enni, ezért is fogyott le tavaly annyira" - mondta korábban Jolie testvére, James Haven. "Mindenki tudja róla, hogy nem egy nagy ínyenc, az egészséges életmód pedig kifejezetten távol áll tőle."

A színésznő és kedvese, Brad Pitt jelenleg négy gyereket nevelnek; a következő családtag - vagy családtagok, meg nem erősített információk szerint ugyanis Jolie ikreket vár - nyáron érkezik.