Bobby Brown kitálal Whitney Houstonról

Vágólapra másolva!
Bobby Brown amerikai rapper "mindent kitálalt" most megjelent önéletrajzi könyvében: többek között azt, hogy volt felesége, Whitney Houston szoktatta rá a kábítószerekre, és az énekesnő csak azért ment hozzá feleségül, hogy "megszabaduljon a biszexualitás vádjától".
Vágólapra másolva!

Bobby Brown amerikai rapper a most megjelent önéletrajzi könyvében - amely a sokat sejtető Csak az igazat, a teljes igazságot és semmi mást címet viseli - nyíltan beszél volt feleségéről, Whitney Houston énekesnőről. A zenész többek között azt állítja, hogy Houston szoktatta rá őt a kemény drogokra, és csak azért ment hozzá feleségül, hogy tisztázza magát a biszexualitás vádja alól.

"Soha nem használtam kokaint vagy heroint, csak azután, hogy megismerkedtem Whitney-vel. Igaz, el-elszívtam egy marihuánás cigarettát, de igyekeztem tiszta maradni" - írja a 39 éves zenész. "De Whitney mellett az ember nem bírja ki drogok nélkül. Volt egy pontja az életemnek, amikor bármit bevettem, amit csak meg lehetett szerezni."

Brown azt is leírja, hogy a Houstonnal való házassága "az első naptól kezdve el volt átkozva", mert "teljesen más akartak".

"Én azért mentem bele a házasságba, mert szeretetet és családot akartam. Whitney viszont szebb képet akart magáról a sajtóban" - állítja Brown. "Whitney-n nagy volt a nyomás, mert a média azt állította róla, hogy biszexuális, és az asszisztense, Robin Crawford, egyben a szeretője is. Az egyetlen megoldási lehetősége az volt, hogy férjhez megy és gyereket szül, ez ugyanis véget vetett a találgatásoknak. Én meg pont ott voltam. Csak eszközként használt fel."

A zenész ugyanakkor azt is bevallotta, nem vetette meg a neki felkínálkozó nőket - "néha ugyanis a hormonok átvették az irányítást" -, és a házassága előtt Janet Jacksonnal és Madonnával is ágyba bújt.

Houston szóvivője a könyvben leírt vádakra egy közleményben reagált: "Miss Houston nagyon szomorú, amiért Bobby ilyeneket állít róla, de úgy döntött, a nehezebb utat választja, és nem mond róla rosszat, még akkor sem, ha ez kellene ahhoz, hogy tisztázza magát" - írja a sajtós.

A könyv jövő hónapban kerül az amerikai boltokba.

Houston és Brown közel 15 évig voltak házasok, kapcsolatukból egy gyermek született. 2006 szeptemberében jelentették be, hogy elválnak.