Vágólapra másolva!
Naomi Cambell topmodellt tegnap letartóztatta a brit rendőrség a londoni Heathrow repülőtéren: a híresség megtámadott egy rendőrtisztet.
Vágólapra másolva!

Naomi Campbellt, a meglehetősen temperamentumos viselkedéséről hírhedt topmodellt tegnap letartóztatták a londoni Heathrow repülőtér újonnan megnyílt ötös termináljában. Egy magát megnevezni nem kívánó forrás megerősítette, a modell rátámadt egy rendőrtisztre.

"Az új terminálon sok volt a probléma a csomagokkal. Csütörtökön délután azért riasztották a rendőrséget, mert egy utas meglehetősen zavaróan viselkedett" - közölte egy rendőrségi szóvivő. "A 37 éves hölgyet el kellett távolítani a repülőgépről. Jelenleg a Heathrow rendőrőrsén van, előzetes letartóztatásba helyezték. A vádemelésről később intézkednek."

Bár a rendőrség és a repülőtér személyzete nem nevezte meg Campbellt, több forrás is megerősítette, hogy valóban a modellről van szó - éppen Los Angelesbe indult volna, de összevitatkozott a gép személyzetével egy elveszett bőrönd miatt. A rendőröknek kellett lecsillapítani, és bilincsben vezették el a helyszínről.

Campbellt azóta szabadon engedték, de a bíróság akár hat hónap letöltendő börtönbüntetésre is ítélhet, amiért megtámadott egy tisztet.

Naomi Campbellnek nem ez az első rendőrségi ügye, agresszív viselkedése már korábban is gondot okozott: legutóbb közmunkára ítélte a bíróság, mert hozzávágott az asszisztenséhez egy mobiltelefont.