Ölik egymást a Pitt gyerekek

Vágólapra másolva!
Angelina Jolie és Brad Pitt családi élete - bennfentesek szerint - közel sem olyan idilli, mint ahogyan az látszik: négy gyerekük ugyanis folyamatosan verekszik és veszekszik. A viták elsősorban különböző nassolnivalók miatt robbannak ki - írja a Star -, a két színész pedig "meg sem próbál" hatni a kicsikre.
Vágólapra másolva!

Angelina Jolie Oscar-díjas színésznő és Brad Pitt - akik nyár végére várják következő gyereküket - egyáltalán nem következetes és szigorú szülők, állítják bennfentesek. A Star magazin információi szerint a két színész négy gyermeke folyamatosan "öli egymást", "percről percre robbannak ki viták és verekedések" - a konfliktudok első számú oka pedig az a rengeteg nassolnivaló, amellyel a szülők elkényeztetik a kicsiket.

"Mind a négy gyereknek más a személyisége, hasonlóan erős karakterek, ebből pedig rengeteg gond van" - árulta el egy bennfentes az amerikai magazinnak. "Ráadásul igen erős közöttük a féltékenység."

A két fiú, a hatéves Maddox és a négyéves Pax között folyamatosak a hatalmi harcok: "Maddox mindig meg akarja mutatni, hogy ő a főnök, Pax viszont nagyon bátor, és visszavág a bátyjának" - mondta a forrás.

A legnagyobb "zsarnok" azonban a hároméves Zahara, aki nemcsak a húgán, Shiloh-n tölti ki a haragját, ha valamit nem kap meg, hanem a nagyobb fiúkkal is szembeszáll.

"Addig visít, és addig üti a többieket, amíg el nem éri a célját" - folytatta a bennfentes. "Shiloh pedig állandó célpont, elsősorban az édességek és nassolnivalók miatt, Zahara ugyanis rettentően falánk. Shiloh tele van sebekkel, karmolásokkal, Zahara kész megütni, ellökni vagy megcibálni egy darab sütiért. Sőt, nemrég Shiloh egyik foga is letört, amikor elesett egy csetepaté közben."

Egy magát megnevezni nem kívánó szakértő szerint éppen a helytelen étrend miatt ilyen neveletlenek a gyerekek.

"Szinte kizárólag gyorséttermi ételeken élnek, pizzát, chipset és üdítőket isznak. Brad és Angie mindent megengednek nekik, hogy egy kis nyugalmuk legyen. Meg sem próbálnak szigorúak vagy következetesek lenni, ezért a gyerekek folyton nyűgösek" - mondta.